-
jackson racing supercharged vti(ankara)
-
yeni cicin hayırlı olsun Tünay, kazasız belasız iyi günlerde... :icon_tup:
-
Bana baya iyi gidiyor gibi geldi Tünay , güle güle kullan. :)
-
hayırlı olsun tünay kadran videosu isteriz :)
-
Çağlar için kötü haber :) Hayırlı olsun ii memnun kalmışsındır umarım :) Daha güzel videolar beklioruz..
-
Hayırlı olsun.. Kazasız belasız inşallah..
-
bendede var 1-2 video dur koyim bende enjektor takmadan belki koymak istmezsin die yüklemedm ::)
-
saolun arkadaslar....bu vıdeolarda enj yoktu arabada su an enjektorlerde takılı bıraz daha ıı yurumem lazım su anda...daha tam olarak ayarıda bıteremedık...bır haftadır tunerın ve ustam utkuyu pert ettıgım ıcın bıraz dınlendırıyoz kendısını...yarına kadran vıdeosu eklemeye calısırım...ıı dıleklerınınz ıcın tekrar tesekkur ederım:)
-
kadran videosu iyi olur ;)
-
haaa korayda vardı kadran vıdeosu koyar az sonra ama pek gerceı yansıtmaz ayarsızdı bıraz...
-
Maşallah tünay,
güzel gözüküyor sorunsuz binersin inşallah.
-
Kazasız belasız Tünay'ım, ses benim korktuğum sc seslerinden değil walla, neredeyse hiç sc sesi yok çok hoşuma gitti :) Kazasız belasız kullanırsın inş. :)
-
Alıntı:
1.6 VTi Nickli Üyeden Alıntı
Kazasız belasız Tünay'ım, ses benim korktuğum sc seslerinden değil walla, neredeyse hiç sc sesi yok çok hoşuma gitti :) Kazasız belasız kullanırsın inş. :)
sc yi güzel yapan sesi deilmi ztn :) nie korkuon :D
-
SCyi güzel yapan torku,
turbonunda spool sesi pıssssssshhhhhhhhh
-
Alıntı:
tool Nickli Üyeden Alıntı
SCyi güzel yapan torku,
turbonunda spool sesi pıssssssshhhhhhhhh
valla ben minidede en çok sesini severim :) tork tabiki sevioruz;)
-
Aynen Onur'um torku nice sc charge sesi discusting :D
Cem harbi miniden ve youtubeda sc'li amerikan,BMW seslerinden iğrendim o sesten... Spool sesi apayrı, turbonun charge sesi apayrı ama o metalik dişli-kayış karışımı sesten nefret ediyorum her ne hikmetse :D
Maşallah Tünay'ın arabada duyulmuyo o ses ki bu her türlü avantaj... Hem benim o sesi beğenmemem hem egzoz sesi açısından hem de sleeperlık adına :D
-
maşallah,kazasız belasız.2.video açılmıo.
-
Ne zaman hangi arada yaptın yaw. Ben bişiler mi kaçırdım :) Maşallah kazasız belasız hayırlı olsun. Tam liste varmıdır. Maliyet felan ?
-