-
29 ekime denk geldi syf 6 ATAMMM
-
6cm yay ve amortisörle düşüklük bu mudur ön tarafın ? Çok yüksek kalmış bana göre maşallah kazasız belasız...
-
Maşallah.. Keşke amortisörler takılırken biraz yaylardan aldırsaydınız :D
-
Çok yüksek kalmış araç Allah kaza bela vermesin
-
paliolar cok dusmuor 6cm le melih ozellıkle 1.2yse hıc dusmuor bende 1.6 var mad yay var bundan daha basılk duruor ama yınede hondaların 6 cm ı gıbı dusunme...
-
Alıntı:
samet_61 Nickli Üyeden Alıntı
paliolar cok dusmuor 6cm le melih ozellıkle 1.2yse hıc dusmuor bende 1.6 var mad yay var bundan daha basılk duruor ama yınede hondaların 6 cm ı gıbı dusunme...
Valla sıkıntı o zaman aşırı yüksek kalmış :)
-
sanki orjmiş gibi duruyo orj de ne kadar yüksekse artık :)
biraz daha hakkı var bence maşallah
-
dedıgım gıbı sanırım arac 1.2 motor agırlıgı olmadıgı ıcın onden cok dusmemıs bencede kafadan bıraz daha basılmalı 3 cm daha
-
benim arkadaşta var görürse yazar,ondada mad yay var başka bişey yok bundan düşük
-
Alıntı:
Melih-Ö Nickli Üyeden Alıntı
6cm yay ve amortisörle düşüklük bu mudur ön tarafın ? Çok yüksek kalmış bana göre maşallah kazasız belasız...
teşekkürler aynen 1.2 lerde bu kadar düşürüyo tablayı aşagıya alıcam biraz öyle gözüküyor jantlarımı bekliyorum gelince ona göre bi ayar çekicez önede arkayada.:D
-
Alıntı:
berkay_aydin Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah.. Keşke amortisörler takılırken biraz yaylardan aldırsaydınız :D
teşekkürler yaylara dokunmıycam ya çankları az aşağı alıcaz heralde yayları kesçek olsam 300 tl vermezdim yaylara amortisör bulamadım bulabilseydim alıcaktım zaten gerekirse her ay bir tane ama yok malesef:eek:
-
Alıntı:
ondertopcu Nickli Üyeden Alıntı
Çok yüksek kalmış araç Allah kaza bela vermesin
teşekkürler jantları bekliyorum gelsin yapıcaz bi işçilik daha
-
Maşallah pek sürünmemiş ama düşünce iyi olcak
Kırklareli merkez mi ?
-
Alıntı:
samet_61 Nickli Üyeden Alıntı
aynen arkadaşım dieselerle 1.6 larda daha çok düşürüyor benimki 1.2 arkada lpg tankı var full benzinde çeyrek te oda birazcık etkilio ama çanaktan alcaz biraz aşağı.
-
Alıntı:
Melih-Ö Nickli Üyeden Alıntı
Valla sıkıntı o zaman aşırı yüksek kalmış :)
:heyoo::heyoo:
+1
-
Alıntı:
Ome_RS Nickli Üyeden Alıntı
sanki orjmiş gibi duruyo orj de ne kadar yüksekse artık :)
biraz daha hakkı var bence maşallah
aynen biraz daha var 2--3 cm kadar:)
-
arkadaşlar bu aracı tasarlayan mühendisin aklı biaraz havada imiş heralde arabada havada kalmış :p:p:p:p:p:p:p:p
-
-
hiç üşenmeden metreyle ölçtüm iş yerinin önünde önle arka arasında 2 cm fark var jantları takınca bişeyler yapıcaz artık :confused: