-
Mürekkep Balığı :D (206 hdi)
-
Eline sağlık hafta sonu tanışmıştık :)
Bu arabanın böyle fotoğraflara ihtiyacı vardı maşallah hdi ımıza. :)
-
Alıntı:
emre-e Nickli Üyeden Alıntı
Eline sağlık hafta sonu tanışmıştık :)
Bu arabanın böyle fotoğraflara ihtiyacı vardı maşallah hdi ımıza. :)
rica ederim kardeşim 15 dakikada bu kadar :) birdahaki gelişime özene bezene çekeriz ;)
-
-
-
-
6. foto... tüplü ile öfkeli :D:D:D:D
-
Hdi a maşallah fotolar içinde elinize saglık
emre yakusuklu cıkmıssın sanada maşallah :D
-
Güzel güzel:D Muayenede yaklasıyomu ne en son yeşil almıssın:D
-
Maşallah maşiallah daha mıncıklarsın sen bunu bence :D
-
6.fotoda jip ezmişş:D:D çok güzel fotolar olmuş kardeşim ama insan bizide arardı yaaaa=))))
-
:) Çok teşekkürler , ilk fırsatta tekrarlayalım haberleşerek güzel biyerlere götürün bol bol çekelim otoyol kenarında , inşaat kumunun tepesinde fotoğraf çektiriyor adamlar :D
-
Alıntı:
1lker Nickli Üyeden Alıntı
:) Çok teşekkürler , ilk fırsatta tekrarlayalım haberleşerek güzel biyerlere götürün bol bol çekelim otoyol kenarında , inşaat kumunun tepesinde fotoğraf çektiriyor adamlar :D
Benim araç girmez öyle yerlere:D sizde sıkıntı yok kafa rahat:D:D senin araçta olsunda onunda bitmiş halinin fotolarını isteriz:D
-
maşallah, severek izliyoruz takip ediyoruz her denemesini:))
-
Maşallah, gerçekten güzel..
-
Masallah kanka HDI'a. Icide cok guzel gorunuyor.. Allah kaza bela vermesin.
-
Alıntı:
by_alex Nickli Üyeden Alıntı
Benim araç girmez öyle yerlere:D sizde sıkıntı yok kafa rahat:D:D senin araçta olsunda onunda bitmiş halinin fotolarını isteriz:D
Ben şuan arşiv yapıyorum kardeşim ilk aldığım dededen hali :D torkta yapılan işlemler aldığım parçalar hepsi bitmek üzere en son tork garajda montajlarını yapacak orhan abi ordada fotograf cekecegım.. jantlar diskler ıvırlar zıvırlar komple bı konu acmak ıstıyorum daha heyecanlı oluyor :D
geldıgımde maltepe sahıle vs guzel yerlere gıdelım hep bırlıkte yolda gıderken sagda solda 10 numara fotograflar cekerız.
-
-
Maşaallah çok hoşuma gitti. Önden bocanegraları andırıyor. : )
Güle güle, kazasız belasız kullanın.