-
Milano Red Sporting Bi İnce Temizlik
-
Çok güzel bir kırmızısı var
Normal telefon bile alert vermiş :D
-
Çok güzel parlamıs imrendim :D
-
Maşallah tertemiz olmuş :) Rengi cidden iyimiş :)
-
Teşekkür ederim arkadaşlar.Aslında değiştirmeyi düşünüyorum ama kararsızım uzun zaman da binebilirim:) Gel git ler yaşıyorum:D
-
-
güzel maşallah, basma gibi bir niyet varmı.! (iyi olurdu basılsa)
-
Alıntı:
esinti Nickli Üyeden Alıntı
güzel maşallah, basma gibi bir niyet varmı.! (iyi olurdu basılsa)
Haklısın basılsa çok güzel olur ama arada satmayı düşünüyorum o sebeple pek el atmıyorum.
-
Bas abi ya:D Satılına kadar binersin fena olucak alet:D
Maşallah:D
-
Alıntı:
ensoztrk Nickli Üyeden Alıntı
Bas abi ya:D Satılına kadar binersin fena olucak alet:D
Maşallah:D
Peki Enes senimi kıracam yakın zamanda basarım:)
-
Yakın zamanda bi pasta cila yapayımda alev alsın:)
-
maşallah kırmızı rengiyle güzel parlıyor ..
-
Maşallah renk çok güzel ama şu sağ yolcu tarafındaki sileceğin kolunu da orijinalini takarsanız iyi olur. Zira üstündeki sol tarafın kolu ve görüntüsü hiç hoş değil.
-
Alıntı:
SErhat. Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah renk çok güzel ama şu sağ yolcu tarafındaki sileceğin kolunu da orijinalini takarsanız iyi olur. Zira üstündeki sol tarafın kolu ve görüntüsü hiç hoş değil.
Teşekkr ederim ama 2 silecek koluda orjinal.sadece rengi güneşten soldu soyuldu.onları söküp boyıycam.
-
Alıntı:
Ertekin Nickli Üyeden Alıntı
Teşekkr ederim ama 2 silecek koluda orjinal.sadece rengi güneşten soldu soyuldu.onları söküp boyıycam.
Orijinal değil. Sağ tarafın kolu farklıdır bunlarda. Çıkıntısı yoktur, dümdüz gider. Sizden önceki sahibi o tarafı da sol takmış.
-
Maşallah iyi parlamış ama benim gözümde lastiği parlamayan araba yıkanmamıştır lastikleri parlatıp bir resim çekerseniz çok iyi olur :)
-
maşallah hacım çok temız bir aracın var allah kaza bela vermesın.
-
-
Alıntı:
Ertekin Nickli Üyeden Alıntı
Peki Enes senimi kıracam yakın zamanda basarım:)
:D hahaha Allah nazarlardan saklasın abim:)