-
ClioRS & ClioRS Roll&Drag
-
rolling deki fark kisadan normal ama drag da dier arakdas etkisiz kalmis biraz bana gore, kaldiramamis sanirim .
-
Alıntı:
M_PROJECT Nickli Üyeden Alıntı
rolling deki fark kisadan normal ama drag da dier arakdas etkisiz kalmis biraz bana gore, kaldiramamis sanirim .
oda drag ın guzellıgı deılmı;)
-
dragin guzellini vs. bilmemde korna neden kullanmadiniz roll yaparken o cok garibime gitti cam cardakinin sesini diger araba 1sn gec duyuo heralde gec basio cunku..basarili bi video olamamis kazasiz belasiz her 2 aracada..
-
Alıntı:
10ur_K Nickli Üyeden Alıntı
dragin guzellini vs. bilmemde korna neden kullanmadiniz roll yaparken o cok garibime gitti cam cardakinin sesini diger araba 1sn gec duyuo heralde gec basio cunku..basarili bi video olamamis kazasiz belasiz her 2 aracada..
senın gorusun tabı bunlar.ama kornada daha adaletsız oluyo.
kornaya basan kısı aynı anda gaza basıyo dıgerı gec kalıyo.
gaza basanlar ve 3 e kadar sayan farklı oldugu ıcın ıkı tarafta adıl sekılde gaza basıyo.
sesın 1 sn gec gıtmesı???:confused:
ses-goruntu-acıklama hersey tamam basarısızlık nerde onuda anlamadım.
-
Alıntı:
M_PROJECT Nickli Üyeden Alıntı
İbrahimin Clio'nun maşallahı var,diğer arkadaşla senkronize olamadık,korna yaptık ondada geç bastı,mecburen 1,2,3 çektik ..Bizimki cin gibi tabi:Darabalar yakın birbirine..İbo chip yaparsa değişir;)
-
arabalarin neyi yakin Kadir abi :D 2 boy fark yakinlik mi , bariz biri birinden ustun :) madem ole gec erken basti oldu , karsi taraf kornayi calsaydi nasilsa avantaj sizde .
-
Biz iki boy farkı fark kabul etmiyoz:D
İbonun arabanın alt devirleri çok iyi genelde alttan bastılar ,sonra bende denedim çocukla üstten bastık arabası fena değil,chipi egsozu ve düzgün filtresi var..
Ankaranın Clio rs'leri iyi canım:D
-
2 boy demek az bi fark demek diil ama . kapamasi zordur .
-
Alıntı:
chiefkadir Nickli Üyeden Alıntı
Biz iki boy farkı fark kabul etmiyoz:D
İbonun arabanın alt devirleri çok iyi genelde alttan bastılar ,sonra bende denedim çocukla üstten bastık arabası fena değil,chipi egsozu ve düzgün filtresi var..
Ankaranın Clio rs'leri iyi canım:D
senle nasıl oldular kadır abı:D
dıger rs e bındıgımde senın arabayı cekemedım ıbreye bakıyodum rs ın kacta kesıyo dıye:D
dedıgı gıbı 7000 e gelmeden shıftlıgt ta atıyo:D
-
Alıntı:
iynn06 Nickli Üyeden Alıntı
senle nasıl oldular kadır abı:D
dıger rs e bındıgımde senın arabayı cekemedım ıbreye bakıyodum rs ın kacta kesıyo dıye:D
dedıgı gıbı 7000 e gelmeden shıftlıgt ta atıyo:D
ikiden üstten bastık 1 boyda epey devam etti,4 te 3 boy felandı ..
Benimle aynı kesiyodu 7900
-
Alıntı:
senın gorusun tabı bunlar.ama kornada daha adaletsız oluyo.
kornaya basan kısı aynı anda gaza basıyo dıgerı gec kalıyo.
gaza basanlar ve 3 e kadar sayan farklı oldugu ıcın ıkı tarafta adıl sekılde gaza basıyo.
sesın 1 sn gec gıtmesı???:confused:
ses-goruntu-acıklama hersey tamam basarısızlık nerde onuda anlamadım.
ya ses goruntuye dicegim bisey yok korna olayina takildim ben onuda yukardaki mesajlarinda zaten belirtmissin:) 2aracada masallah diger videolarinida izledim ..kazasiz belasiz:)
-
şanzımanın etkisi byk. belliki chipden daha çok şeyler katıyor araca,kii standart eski :) vtec imle standart type-r la 2-4 üncü viteslerde rollde önde olabiliyordum.
-
Alıntı:
10ur_K Nickli Üyeden Alıntı
ya ses goruntuye dicegim bisey yok korna olayina takildim ben onuda yukardaki mesajlarinda zaten belirtmissin:) 2aracada masallah diger videolarinida izledim ..kazasiz belasiz:)
aslında daha basarılı vıdeo cekımlerı konusunda arastırmalarım devam edıyo;)
3cam forever:D
-
Alıntı:
b20vtec Nickli Üyeden Alıntı
şanzımanın etkisi byk. belliki chipden daha çok şeyler katıyor araca,kii standart eski :) vtec imle standart type-r la 2-4 üncü viteslerde rollde önde olabiliyordum.
evet kısanın etkısı buyuk olur:D
sendekı kısa ne kadardı.
-
:) ilk denemenizde sayarken 3 ü çok feci didosun :) ühçççççç
;)
şarkının adı ne bu arada :D
-
Alıntı:
göki Nickli Üyeden Alıntı
:) ilk denemenizde sayarken 3 ü çok feci didosun :) ühçççççç
;)
şarkının adı ne bu arada :D
lınken park-a place for my head;):)
-
Alıntı:
evet kısanın etkısı buyuk olur:D
sendekı kısa ne kadardı.
4.785 idi + 5 uzun ama şimdi bidaha alsam 5 ide kısa alırdım.
-
Alıntı:
b20vtec Nickli Üyeden Alıntı
4.785 idi + 5 uzun ama şimdi bidaha alsam 5 ide kısa alırdım.
bendekı ısa 4.06 ;)
cok kısa dımı:)