SC VTİ:
Filtre
Headers
Araboru
Egsoz
CDM VTİ:
Filtre
Headers
Araboru
Egsoz
4.vites 200km ye kadar yapılmıştır
yol karanlık olduğu için video biraz karanlık çıktı araçlar 2şer kişi başa baş mücadele:)
Printable View
SC VTİ:
Filtre
Headers
Araboru
Egsoz
CDM VTİ:
Filtre
Headers
Araboru
Egsoz
4.vites 200km ye kadar yapılmıştır
yol karanlık olduğu için video biraz karanlık çıktı araçlar 2şer kişi başa baş mücadele:)
maşallah zevkli denem olmuş,
ercan değiştirdimi acaba senkromeçleri 3 ve 4 e çok zor giriyor bazende hiç girmiyor :D
güzel deneme olmuş
cdm'yi geçen izinde kullandığımda 3 ve 4e sokamamıştım o şekildemi çekildi bu video ?
ee hani siz cmdyi geçiyosudunuz ? ben burda pek öyle bişey göremedim :D
o şekilde olması lazım 3 ay oldu videoyu çekeli yayınlamak anca nasip oldu:)
birisi hayrına ışık yaksaymış arac ıcınde daha iyi bir cekim olurmuş ben bişey anlamadım.
ben geçtim demedim zaten geçtim desem buraya videoyu koymazdım sen geçiyomusn ya farkettiysen biraz burnum önde benim o kadar başka birsey yok yani 5ten sonra ayıran sensin arkadaşım
masallah ıkı aracada
sc deki speclerin + sı var diye düşünüyorum :)
specler aynı, araçlarda aynı yürümüş nerdeyse, aradaki ufak farklar sanki vites atışlarından gibi, oda önemli değil. ikiside düzgün demekki. hakkaten çok yakın araçlar birbirine.
sc nin eski sahibine bi sormak lazım :)
güzel deneme allahınz izniyle benim arabam cıksında bi gelecem bursaya tanısmaya :D
maşallah guzel deneme olmus başa baş mücadele ama spikeri susturmussun adamın şevki kırılır bıdaha vıdeo cekmez bak :D
maşallah güzel yürümüşler cdm nin senkronlar sıkıntılıydı ama olsun yinede iyiler ;)