-
AX GTİ Drag Car Turbo Project GAZİANTEP
-
-
kolay gelsin.
bir şey sormak istiyorum ax den çıkan şanzımandaki ayna mahrutinin oranı 18/62 mi?
uzun oran olarak bizim şanzımanlarda kullanılırmı birebir?
-
güzel projeye benziyor maşallah güzel parçalar kullanılmış.
map ayarını kendinizmi yapıcaksınız ? şanzıman standartmı kalıcak ?
-
şanzımanı açmadık hala bir ara bakar mesaj atarım...
-
Alıntı:
pejocan Nickli Üyeden Alıntı
şanzımanı açmadık hala bir ara bakar mesaj atarım...
teşekkür ederim haber bekliyorum mutlaka.
-
Parçaların arasında pıston kolu goremedım
standar pıston kollarınımı kullanacaksınız ?
-
Alıntı:
MeRtCaN Nickli Üyeden Alıntı
Kollar standart.
-
proje cok sağlam, hayırlı olsun, 1.8 stroker var mı? birde emme manifoldu ne marka?
-
bu arabanın kafayı yere bastırabilirseniz fena olur..ama üzerindeki süspansiyon sistemi ile zor
-
süspansiyon ve akslar ne olacak ? orjinal kollarla ne kadar basınç basılacak ? maşallah şimdiden yılmaz abi.
-
Alıntı:
dragon07 Nickli Üyeden Alıntı
güzel projeye benziyor maşallah güzel parçalar kullanılmış.
map ayarını kendinizmi yapıcaksınız ? şanzıman standartmı kalıcak ?
map ayarı için kiminle çalışacağımızı şu an düşünmedik biraz vakit var daha....standart şanzıman kırıldığı için farklı bir şanzıman hazırladık kilitli ....
-
Alıntı:
MeRtCaN Nickli Üyeden Alıntı
şu aniçin evet :)
-
Alıntı:
G_TT_I Nickli Üyeden Alıntı
proje cok sağlam, hayırlı olsun, 1.8 stroker var mı? birde emme manifoldu ne marka?
daha önce 1.8 arabamız oldu ciddi anlamda yürüyordu 1.6 ile alakası yoktu fakat her defasında kırılması bizi 1.8 den soğuttu...insan biraz refah istiyor zaten gözümüz çok yükseklerde değil....emme ise custom dp ...fotolarda gözüküyor zaten...:)
-
Alıntı:
douu Nickli Üyeden Alıntı
süspansiyon ve akslar ne olacak ? orjinal kollarla ne kadar basınç basılacak ? maşallah şimdiden yılmaz abi.
yürürü komple 106 gti olucak...kollarda şu an çekimseriz....basıncı maxi boost süpriz :) teşekkür ederim :))))
-
tahmini ne kadar güc hedefliyorsunuz
-
gerçek anlamda bir hedefimiz yok çünkü daha önce türkiyede uygulanmamış bir proje,bizde ne çıkacağını merak ediyoruz...kısmet diyelim....
-
Alıntı:
pejocan Nickli Üyeden Alıntı
gerçek anlamda bir hedefimiz yok çünkü daha önce türkiyede uygulanmamış bir proje,bizde ne çıkacağını merak ediyoruz...kısmet diyelim....
Proje daha önce çoğu kişinin aklına gelmiş fakat cesaret gösterilememiş bir proje tebrikler:icon_tup:
Kasa ax olabilir yalnız motor 106,zamanında bu motorlarla da uğraştınız bildiğim kadarıyla,tahmini bi güç beklentiniz yok mu gerçekten?
-
0-400 icin hazirlanan bir arac oldugu icin verecegi maximum gucten cok yapacagi saniyeler onemli bizim icin fakat parcalar ile orantilarsak 300 Hp ustu guzel ve keyifli olacagini dusunuyorum :)