-
daewoo
Daewoo Lanos 1.6 SX 1998 Model 9.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 82397908
beyler kımse kızmasın cok konu acıyorum bılgı alındıktan sonra seılebılırsınız mod kardeslerım abılerım..bu arac nasıldır acaba bılgısı olan varmı parca sıkıntısı cekermıyız klıma borosu kaynak demiş anlamadım
-
uzun sure binilmeyecekse satışı çok zor olur bu aracın
birde bagajda yağ kutusuyla gezmesi insanı ister istemez düşündürüyor :D
-
hımm onur ıyı dıkkat etmişsin:)
-
araç hakkında yorum yapamamda eğer alırsan aldıktan sonra parça tedarik konusunda rahatlıkla yardımcı olurum
zamanında daewoo yetkili servisi olan arkadaşım var şu an elindeki malzeme bir fabrika dolusu
-
-
konuyla alakasız ama bu arabay ne zaman duysam aklıma hep Barış Manço gelir reklmalarda:)
-
satisi biraz zor ama 4 kapilisi bile seri bir arabaydi o kategoride, en azindan benim bindigim oyleydi
-
biz 3 sene lanos 1.5sx kullandık o zaman sıfır almıstık, mekanik olarak sorun cıkarmadı hatırladıgım bi direksyon kutusu sorunu vardı ses yapıyordu bi turlu cozulemeyen onun dısında bi sorun cıkarmadı
daewoo o zamanda gm catısı altındaydı ortaklıkları mevcuttu motor ve makanik opel ile cok ortak parcası var
-
Makyaj öncesi Chevrolet Kalos :) Biraz fazla yakıyor diyorlardı.
-
12 senedir kullaniyoruz. Hicbir sikintisini gormedik genel bakimini aksatmadigin surece sorun cikarmaz. Arkadaslarin dedigi gibi opel altyapisi uzerine kurulmus bir arac. Uzun vadeli dusunuyorsan tavsiye ederim.
-
bıraz kararsız kaldık dogrusu honda ef bulamıyruz klımalı dıye alıcaz