Şirketime aldığım ticari aracı trafik şubelerin elinde ruhsat yapragı kalmadığından bayiiden çıkaramıyorum..SKANDAL...
Printable View
Şirketime aldığım ticari aracı trafik şubelerin elinde ruhsat yapragı kalmadığından bayiiden çıkaramıyorum..SKANDAL...
Ruhsatı basan darphanenin taşınması sebebiyle ülkenin çoğu ilinde araç alım satımı durmuş..Nasıl bi memleketteyiz anlamıyorum...
Bakkk ya komedi olmuş. Neyse arasira showromda binersin kanki:)
Evet Birmot'un içinde 2 gündür 0-100 ölçüyoruz:)
burası türkiye nerden ne çıkıcağı hiç belli olmaz :)
gercekten sacma bır durum. gunluk kullanılan ruhsat yaprak sayısı bellı degıl mı, madem darphane tadılata gırcek, tadılat kac gun suruyorsa o kadar gunluk stock yap mılletı magdur etme
ruhsatlar artık tek merkezden basılmaya başlanacak sanırım onunla ilgili bir durum var
Chipliyorlar ya ondandır
polise desen yemez :D ahahaha sistem Fail :D
Benim arabanin ruhsatlarda dun cikti. İyi yirtmisim valla:) Bilgi amacli sube Kocaeil merkez
http://www.techturkey.com/forum/sohb...-durdurdu.html
Hiçbirşey demiyorum ya.
Yazılacak o kadar çok şey varki.
Yazık...
bu ülkede ne düzgünki
Peki 2 el aracı aldiğimizdada mı aynı işlem geçerli RUHSATI ALAMIYORMUYUZ USTUMUZE
Bununla alakalımı bilmiyorum algıdada seçicilik olabilir tabide barutçunun başlığından sonra dikkatimi çekti piyasada son zamanlarda plakasız dolaşan araçlar görüyorum. Onunla alakası olabilir.