-
TT Custom Choppers Special Photos
-
OCC Türkiyeye şube açmış :)
Elinize sağlık. 10 numara fotolar.
-
heh sonunda açtın abi konuyu :D 3. fotoğraf çok güzel ellerine sağlık.
-
inanılmaz güzel resimler ellerinize sağlık :)
-
-
Uzun kullanımlarda kollar karıncalanmıyor mu öyle?
Direkt kan akışı ile ilgili bir durum olduğu için soruyorum.
Bir zamanlar motor kullanırken mont giymeden biraz hız yaptığımda bile (100-150km arası örneğin) yarım saat olmadan kollarım baya uyuşurdu racing motor olmasına rağmen.
Dar dönüşlerde sıkıntı yaratmıyor mu bu gidon tarzı?
-
resimler süper ellerine sağlık..
tt customsa bana çok amerikan vari geliyor tarzları türkiyede pek türk motorcusuna hitap etmiyor gibi o tip şeyler haç işaretleri kurukafalar v.b çok amerikan işi... birde %100 türk motoru derler benim bildiğim tt customsdaki motor bloğu ve şanzıman rev-tech ait yani motoru motor yapan iki ana bileşen.. birde motorları çok yüksek hacimli türkiyede benzinin litresi belli 5 tl ye dayandı sen arabadan fazla yakan motor üretirsen parası olan bile bence iki kez düşünür benim fikrim 250cc ve türevi az yakan gene heybetli custom motorlar üretseler peynir ekmek gibi satarlar..
-
Abi ellerine saglik cok guzel olmus cekimler. Motorlara diyecek laf yok zaten inanilmaz bi gorsellik :)
-
Teşekkürederim arkadaşlar :)
-
-
Alıntı:
darkmoon Nickli Üyeden Alıntı
tt customsa bana çok amerikan vari geliyor tarzları türkiyede pek türk motorcusuna hitap etmiyor gibi o tip şeyler haç işaretleri kurukafalar v.b çok amerikan işi... birde %100 türk motoru derler benim bildiğim tt customsdaki motor bloğu ve şanzıman rev-tech ait yani motoru motor yapan iki ana bileşen.. birde motorları çok yüksek hacimli türkiyede benzinin litresi belli 5 tl ye dayandı sen arabadan fazla yakan motor üretirsen parası olan bile bence iki kez düşünür benim fikrim 250cc ve türevi az yakan gene heybetli custom motorlar üretseler peynir ekmek gibi satarlar..
yanlız durum şu, adamlar peynir ekmek gibi satmak için motor yapmıyorlar ki ? kişinin zevkine rengine istediği aksesuarlara göre motor yapıyorlar.
kendileri için yaptıkları motorlardada istedikleri aksesuarlarıda kullanmalarıın nedeninin, her hangi bir sınır gözetmeksizin herşeyi yapabiliyor olduklarını göstermek içindir.
zamanında bosshoss da kullanan gördüm türkiyede sonuçta onu buraya getiren bu motorlar peynir ekmek gibi satsın diye getirmedi :)
http://www.bosshossbaltic.eu/files/image/BHC3ZZ4_1.jpg
bu arada hakikaten ellerinize sağlım MUHTEŞEM çekimler
-
Alıntı:
SULTANOGLU Nickli Üyeden Alıntı
yanlız durum şu, adamlar peynir ekmek gibi satmak için motor yapmıyorlar ki ? kişinin zevkine rengine istediği aksesuarlara göre motor yapıyorlar.
kendileri için yaptıkları motorlardada istedikleri aksesuarlarıda kullanmalarıın nedeninin, her hangi bir sınır gözetmeksizin herşeyi yapabiliyor olduklarını göstermek içindir.
zamanında bosshoss da kullanan gördüm türkiyede sonuçta onu buraya getiren bu motorlar peynir ekmek gibi satsın diye getirmedi :)
http://www.bosshossbaltic.eu/files/image/BHC3ZZ4_1.jpg
bu arada hakikaten ellerinize sağlım MUHTEŞEM çekimler
bosshoss da cadillac motoru vardı yanılmıyorsam
-
Güzel makinalar ,ellerine sağlık..
-
güzel çekimler güzel makinalar :) ilk fotoyu facebookta kapak yaptımda bir sakıncası olurmu ??
-
resimler ve makinalar harbi on numara eline koluna sağlık
-
Alıntı:
Ferhat_V Nickli Üyeden Alıntı
güzel çekimler güzel makinalar :) ilk fotoyu facebookta kapak yaptımda bir sakıncası olurmu ??
Sakıncası yok hayır,***** yayınlanmış bi görsel artık :)
İsteyen olursa wallpaper için vs. yüksek çözünürlüklüsünü de yükleyebilirim burdan .
-
Alıntı:
darkmoon Nickli Üyeden Alıntı
Kesinlikle katiliyorum...
-
Custom diye tabir edilen müşterinin isteklerine,tarzına ve fiziksel ölçülerine göre "kişiye özel" motor yapıyorlar.
Genelde demekki batı temalı detylr isteniyorki o'nu uyguluyorlar.
Kurukafa amblemleri olmasa bile bu sefer de choppers tazrından Amerikanvari
yakıştırması yapılır !
ya da insan görmek istediğini görür sadece :)
http://d1204.hizliresim.com/w/p/4q9rg.jpg
http://d1204.hizliresim.com/w/p/4q9yn.jpg
-
ferrari niye ole kocaman motorlar koyuyor bende onu anlamıyorum 1.4 hdi koysun herkez binsin dimi