306 Gti Chip-filtre-egsoz
106'yı bilmiyorum
Rocco Revo-İtg cai-Forge İ/c
(Denemeler şubat ayında yapılmıştı,araç sahibinin isteği üzerine eklendi)
Tüm araçlara maaşallah...
Printable View
306 Gti Chip-filtre-egsoz
106'yı bilmiyorum
Rocco Revo-İtg cai-Forge İ/c
(Denemeler şubat ayında yapılmıştı,araç sahibinin isteği üzerine eklendi)
Tüm araçlara maaşallah...
pecolar erken mi basmışlar?:S güzel deneme olmuş roccoya maşşallah kopmuş gitmişte yorum yapan arkadaşın sondaki 10 boy deyişine hasta oldum:D
bu rolde spiker mevzu olur :) araclara masallah
10 boyy... :D
maaşallah roccoyu severek izliyoruz :)
Rocco ışınlanmış maşallah
106 benim eski EK (sarı) plakalımıydı acaba :)
aynen tekrar izledim sağ sinyalim yanmıodu gfjyle deniyoduk sanırım :)maşallah araçlara :)
çok güzel,
evett 1 boy öndeyiz,
2 boy,
3 boy,
4 boy,
onboy:D:D
Yıkıldım ya, 10 boy deyişine , 6.7 kez izledim o anı :P
Spiker ' hızlı bi abi :P
Dramatize etmeye alışkın,10 boylara alışkın,yine mi 10 boy modunda adam : )
4 boy derken inceden bir hüzün var, 10 boy dediginde ise savaşı kaybetmiş adolf hitler modunda :D
haaaa haaah haaahhh 10 boy :D 4 + 10 2 snye icinde hay maşallah ya.... :D o iki üç saniyelik arada turbo nos dereceli forget 90 lık boru :D falan ne varsa taktı kardeşimiz :D sagol kardeşim sakın kızma öylesine güldüm sagolasın :) neyse maşallah araclara. :) şöför abi şöför abi bizim hiç on boyumuz olmamıstı abi çok sagolll abi :D uzun zamandır yerleri süpürmüyordum :D iyi geldi sagol kardeşim :D
pug cu erken basmamıs kardeşim :D rocco gec basmış :D veya kornayı duymamıs :D oda olmadı diyer pugcular devam etsin :D saka maka aynı anda basmıslardır ama rocconun jant ebatı17 18 lerde ise o biraz gec devirlenmesini saglamıstır. 106 14 inç 306 15 inç ondan hemen fırlamıslardır :D 10 boy ufo gören masum köylü :hahaha:
Duhan abi senin scirocco iman gücüyle gidiyor mübarek. :D Maşallah...