ataturk havalımanına gıdıyorum suan 2 tane kucuk cantam var antalyaya ındıgımde bu cantaları emaneten 1 saatlıgıne bırakabılecegım lara meydan b.onat yakınlarında esnaf bı arkadasımız var mıdır?
Printable View
ataturk havalımanına gıdıyorum suan 2 tane kucuk cantam var antalyaya ındıgımde bu cantaları emaneten 1 saatlıgıne bırakabılecegım lara meydan b.onat yakınlarında esnaf bı arkadasımız var mıdır?
Larada nakayama turgayların dükanı var konuyu görürse yardımcı olur.
ınsallah bırı gorur :)
isterseniz lara tarafı degilde hava alanın çıkışında petrol istasyonuna bıraka bilirsin
hava alanın cıkışında ki petrole güvene bilrisiniz tech ailesinin 3 tane üyesi var orada bir taneside benim zarten:)hava alanını çıktıktan sonra alanya istikametine giderken sag tarafta havaalanına1 km mesafe
larada bizim işyerinin 2. şubesi var ben orada degılım ama isterseniz ararım orayı gecerken oraya bırakabılırsınız.
sımdı ındım ucaktan benzınlıgı bılıyorum 1 2 kez gelmıstım muhabbet falan etmıstık ordakı arkadaslarla.
sorun su kı havaalanından oraya ordan tekrar laraya gıtmem sonra cantaları almam ıcın gerı gelmem gerekecek ters kalıyor :S
Turgay kardesım bana numaranı pmler mısın.
gulluk tarafı da olur orda olan varsa :D
eski sanayide ben varım .. ;)
bugün izinli olmasaydım havalimanına bana bırakırdın direk :D
Ben Barınaklardayım dilersen bırakabilirsin.