-
2001 Fiat Palio Gr. N Ralli Otomobili
-
Araçta standart dışı olarak sadece Onno Usta Ecu ve proflex yarış süspansiyonları vardır.
-
-
Mat siyaha boyanmış CMS jantlarım :)
-
Alıntı:
fastcare Nickli Üyeden Alıntı
Araçta standart dışı olarak sadece Onno Usta Ecu ve proflex yarış süspansiyonları vardır.
Standart dışı derken bildiğimiz hb palio'yu sonradan mı çevirdiniz ? Yoksa ralli aracına extra olarak mı eklediniz ? Bilmediğimden soruyorum :)
Kazasız belasız maşallah. 2. fotoğraf çok güzel.
-
maşallah eskişehirde yarışıcakmısın Can ?
-
Alıntı:
Sweet Vagabond Nickli Üyeden Alıntı
Standart dışı derken bildiğimiz hb palio'yu sonradan mı çevirdiniz ? Yoksa ralli aracına extra olarak mı eklediniz ? Bilmediğimden soruyorum :)
Kazasız belasız maşallah. 2. fotoğraf çok güzel.
Bu araç Delta Sport tarafından hazırlanan otomobillerden birisi. 0 km olarak satın alınan aracın ralli otomobiline dönüştürülmesi şeklinde imal edilmiş.
-
Alıntı:
hddsheriff Nickli Üyeden Alıntı
maşallah eskişehirde yarışıcakmısın Can ?
Teşekkürler, Eskişehir'de S1600 ile etaplarda olacağız :surucu:
-
Alıntı:
fastcare Nickli Üyeden Alıntı
O zaman hangi klasmanda yarışıyorsunuz. GroupN değil sanırım. Ecu ve Proflex öncesi homologesi var mıydı aracın ?
-
Burdan cok keyifli gozukuyor masallah
-
Alıntı:
Schumi Nickli Üyeden Alıntı
O zaman hangi klasmanda yarışıyorsunuz. GroupN değil sanırım. Ecu ve Proflex öncesi homologesi var mıydı aracın ?
Araç Gr N. proflex ve ecu homologe.
-
maşallah böyle paliolar görmek büyük keyif veriyor bana.
-
-
-
abdullah ' ın surekli bahsettiği siz olmalısınız :) ben çok samimi arkadaşıyım , muhabbetlerde ismin çok geçiyo , arabanında gerçekten maşallahı var , dediği kadar varmış. Gördüğünüz yerde selam söyleyin apocuguma :D
-
Teşekkürler arkadaşlar :)
Alıntı:
Musti PoweR Nickli Üyeden Alıntı
abdullah ' ın surekli bahsettiği siz olmalısınız :) ben çok samimi arkadaşıyım , muhabbetlerde ismin çok geçiyo , arabanında gerçekten maşallahı var , dediği kadar varmış. Gördüğünüz yerde selam söyleyin apocuguma :D
Doğrudur :) Başüstüne söylerim...
-
masallah bu siralar aklimda bi grup n alarak mahalli tirmanma yaparim diye dusuncelerimde olan bi
arac allah gule gule gazlamak nasip etsin :)
basligi ilk gordugumde dedim ahaa satilik sonrasinda otomobil tanitimi oldugunu anladim
-
-
Teşekkürler :)
Palio başlangıç için kesinlikle en doğru seçim. Hem maliyet açısından hemde pilotaj açısından. Şunu belirteyim Palioyu hakkını vererek limitlerinde kullanan birisi diğer otomobilleri çok daha rahat kullanır. Palio cidden zor bir otomobil. 2010 İstanbul Ralli Şampiyonası'nda Palio ile yarışan Osman Tüter çok güzel bir örnek olur bu konu için. Kendisi bu yılki İstanbul Ralli Kupası'nda çok gitti çooook :)