Arkadaşlar öncelikle her iki aracada maşşallh
okadar yoldan gelen arakadaşların ayaklarına sağlık her iki tarfta
arkadaş yorumlarınızı ona göre yapın..
video daki artıları eksileri izleyerek yorum yapın REG in debriyajı kaçırıyo belli oluyo zaten video nun uzun olmasının sebebi
hiç bir kesme biçme yapmadım nasıl denendiyse hepsi orada videoda sadece mekana dönerken ki bölümleri sildim onun dışında olduğu gibi orada şimdiden iyi seyirler teşekkürler CAM ı REG 106 ya Kurdum her iki araçta sağ lı sollu denediler açılar onagöre değişiyo iyi seyirler Teşekkürler......percussionali ;)
Okudum
yanlız Debrıyajı ıyı olsa bence Fark açabılır Reg bana oyle geldı
maşallah tekrardan :)
25-04-2012, 20:22
BthnKrkt
Reg ede kartopunada maşallah.. Debriyaj bariz kaçırıyo
25-04-2012, 20:23
3rk4n
Maşallah araçlara.Selçuk bu kadar yormasaydın keşke kardeşim arabayı ya. Maşallah ses cok sıkı.
25-04-2012, 20:23
BthnKrkt
videonun sonunda sellektör yapanda benim sanırım kacırma sesinden dolayı
25-04-2012, 20:24
PPR engineering
Bakkal onunde tavla oymar gibi bir halin var zar atiyo gibi oturuyosun..bu debriyaj nedir arkadas..
25-04-2012, 20:25
Enes-x
Kavga gürültü çıkartmayın beyler :)
Dün gece çok keyifliydi ,iki tarafta çok hırslı arabalarda birbirine çok yakın olunca uzun uzun tartışıldı ama kimse birbirine karşı saygısını kaybetmedi tebrik ediyorum sizi ,böylede devam eder inşallah.
İki aracada Maşallah.
25-04-2012, 20:26
emre_
selçuk adamsın yemin ederim o debriyajla denemeyi bırakmıyosun bile araba kendini salıyo sen devam ediyosun helal sana :) reg ede kartopunada maşallah ama reg bu debriyajla böyle gidiyo gerisine bişey demiyorum gayet açık zaten rc le denediğin akşamdan vardı zaten bi salma maşallah diyorum :)
25-04-2012, 20:28
SEÇKİN172
maşşallah REG e iyi gittinigini düşünoyurum 2 aracında ama REG gerçekten debriyaj kaçırıyor :)
25-04-2012, 20:31
Alicanrs
Maşallah selçuk o debriyajla iyi bile gitmişsin .. Kartopunada maşallah
25-04-2012, 20:35
Alicanrs
4.47 de noluo selçuk o ses ne yaw dedim 1 e girdi :D
25-04-2012, 20:38
Selcuk_RoL
Arkadaslar burda herkez az cok isi bilen insanlar kimse arkadas araba memleket fanatikligi yapmadan harbi harbi yorum yapsin benim durumum ortada hee yine soyluyorum bu bir. Bahane degil olmamali yapipta gelseydim kardesim adam o kadar yoldan gelmis bizim icin ama bnm tek anlatmak istedigim kimse kimseyi gecemedi bana gore karar sizin hee debriyaj duzgun beton gibi tutsa ne olurdu artik onuda sizler soyliyceksiniz herkeze iyi aksamlar tekrardan adapazarindan o kadar yol yapip gelen arkadaslarima tesekkur ediyorum ve debriyaji duzeltip oraya gitme sozunude ben burda veriyorum
25-04-2012, 20:39
react1ve
masallah 2 aracada yanlız debrıyaj cok kacırıyor gercekten.. bu sekılde denemek bır erdemdır selcuk adamsın :icon_tup: tebrıkler arac sahıplerıne..
25-04-2012, 20:39
Selcuk_RoL
Alıntı:
Alicanrs Nickli Üyeden Alıntı
4.47 de noluo selçuk o ses ne yaw dedim 1 e girdi :D
Kanka sanirim 5 . Vtesin komple bosaciktigi yer videodada soyluyorum zaten
25-04-2012, 20:40
Erol
mşllh. iki aracada çok güzel birrekabet olmuş..
reg 106 sanırsam deb. kaçıran,yenilenirse debriyaj vites aralarında çok rahat öne çıkar..