detailing world de denk geldim. sizle paylaşmak istedim.
büyük emek var=)
My Tornado-Red VW Lupo GTI feat Black Magic Detail. Severely Oxidised! LONG ONE!! - Detailing World
Printable View
detailing world de denk geldim. sizle paylaşmak istedim.
büyük emek var=)
My Tornado-Red VW Lupo GTI feat Black Magic Detail. Severely Oxidised! LONG ONE!! - Detailing World
Cidden çok güzel olmuş bayağı emek var :)
hastayım böyle işlere sırf detailing için araç alıp cila manyağı yapasım var :D
O kadar uğraşırsam bi de streç film çekerim üstüne ömür boyuda çıkarmam :S
yılmaz abi sandım bende :) güzel olmuş , hare giderme ve boya koruma için amatör ürün tavsiyesi var mı?
ben araba yıkamaya üşeniyorum adamların yaptığına bak
AdamLar azimden kazanıyor.. Şu kadar fotoğraf yüklemesi bile bunun göstergesi.. Seviyorum ecnebileri :)
ohaaaa:eek: o CG No Touch SF naadar hos biseymis oyle..
Benım 2 saatte yaptıgım çalışmayı resimlere dökmüş :D sadece bantlamayı abartmış :)
15 dakikadır bakıyorum bi bitmedi... :D Çok güzel iş çıkarmışlar da lupoyla uğraşana kadar siyah bmw'yi parlatsalardı ya :D
Bence o kadar uğraşmış ama zımpara yapsaymış, portakallığı alsaymış çok daha iyi sonuç alırmış...
:)
Ciddi emek harcanmış adamlarda azim var helal olsun valla
uygulama guzel olmusta araba cok şirin ya :)
bende şimdi bakıcaktım sahibindene ama gerek kalmadı bu arada yavuz364 e bende katılıyorum keşke zımpara yapıp portakallanmayıda alsaydıda cam gibi görüntü elde etselerdi
arabayı yıkadıktan sonra servise gidiyorum koltuk örtüsü kağıt paspas alıyorum servisteki çocuklar çıldırıyor bir günde bakıma getir diye :D çoğu zaman zaten ayakkabıları çıkartıyorum :D
Şu ecnebilerin evin garajına çekip iş yapmasına hastayım. Bizde yokki şöyle yer çekelim elektriği suyu işimizi yapalım.