-
13 nisan roll videolari yaşlılar gençler karışık:)
-
maşallah araçlara son videoda si güzel gitmiş..
-
Alıntı:
Alper_ Nickli Üyeden Alıntı
maşallah araçlara son videoda si güzel gitmiş..
vtegvti evet iyi yürüyen bir araç
-
-
-
bi maaşallahda benden olsun:)
-
Fotolarda biz yokuz tabi helal olsun size :D
-
-
E tuncay abi dönüş yolunun videoları???
206 gti ben sen bastıklarımız? çekiyordun çünkü onları. Ekleyecekmisin?
-
sagolsın abicim ekledigin için bir dahaki deneme için hazırla kendını Sİ en kötü yan yana gidicez D16A9 motor he he he he .....
-
lacivert si çok başarılı gitmiş gerçekten deneyen tüm araçlara maşAllah, araç speclerini yazsaydınız keşke ..
-
:) videolar hoş yaşlılar çok tehlikeli:) bi güncelleme yapmak lazım bu videolara abi.. v2 de buradayım diye bağırıyor valla maşallah
-
Alıntı:
Ek.Civic_Spoon Nickli Üyeden Alıntı
lacivert si çok başarılı gitmiş gerçekten deneyen tüm araçlara maşAllah, araç speclerini yazsaydınız keşke ..
b16a2******
-
Alıntı:
VTEC® Nickli Üyeden Alıntı
E tuncay abi dönüş yolunun videoları???
206 gti ben sen bastıklarımız? çekiyordun çünkü onları. Ekleyecekmisin?
Videolari ceken bendim donus yolunda obur arabalara ulasincaya kadar video cekmedik
Kadirlerle bulusunca si lerle yuruduk donus videolari sadece si lerle yurudugumuz videolar vardi tuncay abide yazar zaten gorunce
-
Alıntı:
teskocuu Nickli Üyeden Alıntı
Videolari ceken bendim donus yolunda obur arabalara ulasincaya kadar video cekmedik
Kadirlerle bulusunca si lerle yuruduk donus videolari sadece si lerle yurudugumuz videolar vardi tuncay abide yazar zaten gorunce
Eyvallah o zaman sizin dediğiniz gibi olsun ben videokamerayı birkaç sefer gördüm. :soru: ama siz öyle diyorsanız size inanıyorum, bundan sonraki denememizde bende kayıt yapacağım. Bende kendime bu şekilde sıkıntı çekmemiş olurum. Cünkü tuncay abide diğer konuda videolar var gerçekten güzeldi, onları eklerim gibi yazmıştı, açıkçası içime şüphe düşmedide değil:beuj: Hayırlısı olsun.
-
gitti bizim 200 le makas :D
-
Alıntı:
TUGCA Nickli Üyeden Alıntı
gitti bizim 200 le makas :D
200 le makasmı?
210 la 3 araba tek şeride girdiğimiz de gitti ;)
siz deniyordunuz ben tamponunuzdaydım
-
Alıntı:
VTEC® Nickli Üyeden Alıntı
200 le makasmı?
210 la 3 araba tek şeride girdiğimiz de gitti ;)
siz deniyordunuz ben tamponunuzdaydım
neyse yapcak bişey yok...
-
Alıntı:
TUGCA Nickli Üyeden Alıntı
neyse yapcak bişey yok...
vantuzlu ayağım var şu kamerayı ayarlada her zaman hazır olsun.