Arkadaşlar Mustafa Genç agbimizle bi kaç isim aklımızdan geciyor ama başka arkadaşlarımızın da nasil bir isim önerisinde buluncagını merak ettik konuyu o sebepten açtım
X performance
Genç Performance var aklımızda şuan :)
Printable View
Arkadaşlar Mustafa Genç agbimizle bi kaç isim aklımızdan geciyor ama başka arkadaşlarımızın da nasil bir isim önerisinde buluncagını merak ettik konuyu o sebepten açtım
X performance
Genç Performance var aklımızda şuan :)
RedLine nasıl olur ? :)
Valla agbi herkes yazsın mustafa agbi ile sececez sonra :)
türkçe neden koymuyorsunuz.
muscle car(aracın kası)
performance team
genç bence güzell
eğer ortaksanız isimlerinizin baş heceleri olabilir
Mus Performance
vehicle works
Bullet performance
Carage olabilir.
full boost garage :D
ATTACK motorşıport ...
young performance :DD
Fikir sadece :) Eski konularda buldum İlker yapmıştı kullanılmadı isim boost seçilmişti sanırım.
Edit: konu burada inceleyebilirsin farklı örnekler var bu arada Car Tech seçilmiş :)
http://www.techturkey.com/forum/sohb...yardimi-7.html
Maalesef yok böyle bir hak;
Sanayi ve Ticaret Bakanlığı İç Ticaret 2003/3 sayılı tebliğ;
Şirket Kuruluş Mevzuatı / UnvanAlıntı:
Ticaret ünvanı Türkçe olarak tespit edilir. Ünvanda yer alan muhayyel adlar da Türkçe olmalıdır. Ancak, şirketin faaliyet konusuna giren mal veya hizmetin tanıtıcı ad veya markasının yabancı dilde olması ya da Türkçe karşılığının bulunmaması hallerinde ve yabancı sermayeli şirketlerde ticaret ünvanında yabancı kelime bulunmasına izin verilebilir.
Sicil memuru yukarıda yazan gerekçelere dayandırılacak bir durum varsa müsaade edebilir o kadar.
performance = performans pek bi farkı yok yani....
ayrıca bildiğim bisürü yabancı isimli yer var.... mesela x garage ? o nasıl oluyor