-
OptimusBrayn :)
-
emeğinize sağlık harika tam olarak maliyeti nedir ? Birde özelliklerini belirtebilirseniz süper olur.
-
Emeğinize sağlık, proje size mi ait, kime ait :) Kazasız belasız :D
He bu arada dip not, ismi güzel olmuş, Brayn :D
-
Güzel, saglam bi proje olmuş ellerinize saglık.. Her ilimize lagzım böle bir araç
-
maşallah faydalı işller de oluyormuş..
bişe sorcam yükseklik ile ilgili karayollarına uygun mu_?
ağırlık merkezi yukarda kalmış inşallah bir sorun çıkmaz.
-
maşallah gerçekden tebrik ederim harika olmuş.
-
tebrik ederim elinize saglık. boyle projeler olusması gercekten insanlara moral oluyor.
-
ellerinize emeğinize sağlık harbi çok güzel birşey olmuş :) bunu bu şekile getirmekte biraz sabır ister...güle güle kullanın
-
ülkemde böyle projelerin gerçekleşmesi gurur verici. özel ve güzel olmuş.
-
tesekkurler aynı aractan 3 adet yapıldı proje bize ayit değil ama beyni peder beydir kendi babam diye demiyorum ama inanılmaz zeka var adamada yıllarca askeri projelerde yer almış onunla çalışmayı çok seviyorum yükseklik konusuna gelince 3.85 cm gecmediği için sorun yok zaten trafiğe çıkamaz dağlık bölgelerde calışacağı için kotralarda kullanılan jenaratör var aracta rüzgar gülleri ve panellerinden üretiyor elektriğini... bide bu aracı ben kullanmıyacağım :)
-
Emeğinize sağlık. İsim yakışmış :)
-
özelliklerinden bazılar aklıma geldikçe yazarım
- hidrolik ayaklar aracın üstündeki koca anten acılıcağı zaman hidrolik ayaklar iniyor tekerle yer arasındaki baglantıyı kesiyor
- atv arka tarafa saklanıyor hidrolikle iniyor kar paletleri sedye fln
- pinomatik acılan merdiven
- aracın üstünde hidrolikle kalkan 4 metre kamera cok fonksiyonlu yanlardada küçük vida şeklinde kameralar var
- her tekerde kompresör var istendiğinde lastiğin havasını indirip sisirebilir kokpitten
- fırını,lavobosu, buzdolabı televizyonu vs var
-
vay bee harıka bısey olmus.. makına zaten tam anlamıyla harıka onu guzellestıren ellere saglık ... askerden bende kullanmıstım unı mog bende 97 model manuel carpmalı vıteslısı vardı ucak savar ıcın yapılmıs yerı yazın sunroof olarak kullanırdım :D ahh eskı gunler :D
-
bu 2011 model triptronik tokatlama vites 4 ileri 4 geri konsolu yeniden yapmamız için vitesi sökmemiz lazımdı söktüğümüzde elektronik söketler cıktı kara sanzıman bekliyordum acıkcası :)
-
-
resimlerde yer ümraniye(imes) mi
araçta yok yok böyle gelişmeler gururlandırıyo
-
arac cok saglam masallah araca yapan kısılerın de ellerıne saglık ıns daha da ıyı olur keske serı uretıme gecme gıbı bır sans olsa
-
Ses teknisyenliği yaptığım kanal da biz haber olarak vermiştik.Çalıştırmışlardı aracı atv yi çıkarıp falan denemişlerdi.Acayip güzel olmuş.Ellerinize sağlık
-
yaptığımız yer imes ti ceo mobil bunları yaptıktan sonra askeri ucağa sığabilen aynı özelliklerde arac istediler mercedes sprinter 4*4 arac gelmisti doldurduk içini baya son haline gelmeden cıkmıstım eğitim için :) bu yaptığımız araclardan biri daha cok farklı tarzlarda araçlar yaptık türkiyede 1 adet olan 1 mayısta taksimde görürsünüz aracı son fotoda var mobese aracı...