-
Katren Otomotiv Elektrikli Araçlar..
İnternette bakınırken bu KATREN Otomotiv'in araçlarını ve ilanlarını gördüm. Hepsi elektirikli araçlarmış,ilk defa görüyorum bunları Türkiye'de yerli üretim değil zannedersem ama tamda anlayamadım,bilgisi olan var mı bunlar hakkında? Pek iç açıcı durmuyorlar ama bu da bir adımdır tabi:)
http://katrenotomotiv.com/
ELEKTRİKLİ ARABA, KATREN OMNİA... - Türkiye' nin en büyük ilan sitesi sahibinden.com' da - 74019504
ELEKTRİKLİ ARAÇ, KATREN YOGOMO, 4 KAPI HB... - Türkiye' nin en büyük ilan sitesi sahibinden.com' da - 82099997
ELEKTRİKLİ ARABA, KATREN FULU HB 4 KAPI... - Türkiye' nin en büyük ilan sitesi sahibinden.com' da - 74045990
ELEKTRİKLİ ARABA, KATREN FULU HB 4 KAPI... - Türkiye' nin en büyük ilan sitesi sahibinden.com' da - 74044072
ELEKTRİKLİ ARABA, KATREN FULU PİCK-UP TİCARİ... - Türkiye' nin en büyük ilan sitesi sahibinden.com' da - 74043060
ELEKTRİKLİ ARABA, KATREN JMSTAR CABRİO... - Türkiye' nin en büyük ilan sitesi sahibinden.com' da - 74027399
ELEKTRİKLİ ARABA, KATREN JMSTAR CABRİO... - Türkiye' nin en büyük ilan sitesi sahibinden.com' da - 74030123
-
bu fiyata kim alıcak ya bunları :D kafayı yemişler akü
-
hepsi birbirinden çirkin cabrio olan bir parça biraz daha güzel diğerlerine göre...
-
-
-
8 saat şarj edip 100 km mi gidecez???
-
İnsanlarla dalgamı geçiyo bunlar ya. Fiyatlara bak araba demeye 1000 şahit lazım... :ofk::ofk::ofk:
-
YOGOMO mudur her ne karın ağrısıysa 107-C1 çalıntısı zaten
KATREN daewoo matiz çalıntısı şu 3 teker olan
-
Omnia dediği aletin far ve stoplar Suzuki Swift, direksiyon da Civic.
-
-
Alıntı:
mechanic Nickli Üyeden Alıntı
8 saat şarj edip 100 km mi gidecez???
ve 500 kez şarj edilebilecek.
Yani arabanın ömrü
Sonra bataryalarını at çöpe arabanın yarı fiyatına yeni batarya al.
-
Alıntı:
Nightfish Nickli Üyeden Alıntı
Omnia dediği aletin far ve stoplar Suzuki Swift, direksiyon da Civic.
Harbiden Swift yahu:D Ön tamponda Liana'ya benziyor.
-
Alıntı:
poseidon Nickli Üyeden Alıntı
ve 500 kez şarj edilebilecek.
Yani arabanın ömrü
Sonra bataryalarını at çöpe arabanın yarı fiyatına yeni batarya al.
o durumda k20 swap daha mantıklı olur :D
-
onlar ne tip bi araba ya :D :D bi cabrionun bi gram gideri var :D
-
şimdi kabaca hesap yaptığımda 1 sarj bana ortalama 5 gün gider
2 yılda çok rahat kullanırım fakat batarya fiyatı nedir o çok onemli
maliyet gider hesabı için :D
-
Maliyet hesabı yapılacaksa psikolog masrafları da eklenmeli.
Ulan 26 kağıt verip ben niye bunu aldım diye insanın kendini alkole - sigaraya vurması çok olası. Pertten toplama gibi duruyorlar, tümsekten geçsen yarısı kalır orada.
-
çin malı 5-7 beygir arası güçleri var. Ancak hafif bayırları çıkabilir.
Fiyatları yarıya indirseler bile pahalı gibi reno twizy ve zoe yanında şansı olmaz bu araçların.
Renault.com - Renault Twizy
Renault.com - Renault ZOE
-
Ha unutmadan, Renault Fluenceler geldi elektrikli olanlar. Hatta bizim bayiye geleni çalıştırdım falan. Pek hoş olmuş.
-
"Normal, bildiğimiz 220 voltta şarj oluyor. Yani herhangi müsait olmayan bir yerde dahi insanlar, balkondan bir uzatma kablosu ile arabalarını şarj edebilirler. İsterlerse 10-20 metrelik kabloları balkonlarından atsınlar ya da iş yerlerinin önünde şarj etsinler. 220 volt olduğu için bizim araçlarımızın şarj üniteleri hiçbir sıkıntımız yok. Aylık akü kirası diye bir kiramız da yok."
m.milliyet.com.tr
http://www.jmstar.com/otherimg-view.php?id=82