Arkadaşlar herkeze merhaba dizel bir araç bakıyodum bayadır tam kafama göre iki araç buldum simdi ama ikisi arasında kaldım.
Renault clio 1.5 dci dnymiq ikinci sahibinden 2009 model 33binde değişen yok 1 parça lokal boya var marşbiyelde adam herhangi bir sıkıntı çıkarsa expertiz ücretini öderim bu kadar güvenıyo yane aracına kendileride yetkili serviste çalişiyomus.arac clionun dolu modeli far yağmur sensörü 6 airbeg dijital klima 4 cam otomatk tomtom navigasyon felan dolu araç yane. 30.750 SON FİYAT. full servis kayıtlı bakımları
ww POLO 1.6 tdi comfortline 2010 model içi bej olanlardan 33binde bakımları serviste yapılmıs araç.bunda 4 cam otomatk abs klima airbeg dolu bir araç değil ama modelının dolusu diye geçiyo.bu araç wolswogen yetkili servislerinden birinde satilik şahıs değil son 33.500 sol arka kapı değişik arka çamurlukta boya var fullservis kayıtlı bakımları.
ikisi arasında kaldım clio ariydum dolu modelini ama geçenlerde polo kullandım çok güzel bir araç içime sindi ama 1 parça değişme 1 parça boya olması kafama takılıyo değişensiz araç olması clioyu bastırıyo ama ne bilim polodada gözüm var :):) alım satım yapmıyorum ama satarkende değer kaybetmicek beni üzmücek bir araç ariyorum.Siz olsanız hangisini terch edersiniz yardım edin yav :D:D:D:confused::confused::confused: