Sen Misin Yolu Kapatan :D | Video | Siz.net
Printable View
Ahaha koptum dayıya helal olsun :D . Alttaki yorumlar daha komik :D .
:D:D:D:D:D:D:D:D koptum ya dayıya bak eskı toprak ya:D
bizim bi arkadaş da alışveriş merkezi otoparkında arabasına yakın durmuşlar kesin sürterler cıkarken diye bi poloyu almıştı böle kenara :D
maşallah dayıya eski toprak :D
ahsudahs harbi güzel :D Mustafa abi aklıma geldi :D
hahaha pratik araba işte :D
Aynısını bana yaptılar :D . Kocaman yere park etmemiş dibime girmiş :D bizimkinin çizilmesi önemli değildi çize çize çıktım :D . Hak etmişti ama :D.
Edit : Bir kerede park yeri bulamadık bizim arkadaşlar ve ben kalıplıyız 1.93 boy 110 kilo ben arkadaşlarda öyle 5 kişiyiz arabada arabayı alıp diğer mahalleye koyalım dediler kopmuştum ahahah :D . Araç Nissan Micra :D.
yok artıkk :D
Hahahaa harika ya :D al götür evde besle böyle bir şey 106 :D
öğrenciyken benim 206 mı çekmişler böyle oturduğumuz apartmana kömür geldi diye.adamlarla kömürlü kürekli yakınlaşmamız olmuştu.Videoyu izleyince birden o gün geldi aklıma
Bizde fiat bis'i fırlatmıştık kenara :D
Benzin parası gitmesin :D
kameraya çeken neden çekiyor?
bilerek hazırlanmış bir video:)
3kere izledim gülemedim bi türlü..
lisedeyken bizim insan azmanı bir minik hocamız vardı kulakları çınlasın. her tenefüs wosvosu bir yere saklardık adam sinir olurdu. diplomayı aldıktan sonra arabasını komple bir revize ettirip durumu anlatmıştık, oda gülerek ben sizin yaptığınızı pencereden izliyordum demezmi hepimiz ...t olmuştuk. halen arada görüşürüz hocamızla :)
ben sana güldüm ama :D:D:D
ben bunu maalesef haftada 3-4 kere yapıyorum, kapımın önüne park eden malların arabasının yerini değiştirmek için. hatta geçen gece yaptığım araba viteste olmadıği için yokuş aşağı epey bi süre gitti sonra durdu. altına taş falan koyup ancak durdurdm :D
yalnız o hareketten sonra çamurluklar kasıp pot yapıyor