-
Hızını Alamayan ZV 106 ...
-
maşşallah kardeşim emiş sesi mükemmel
-
ben de bişe oldu sandım.. şehir içi gazlamaya karşıyım arkadaş.
-
-
MaşALLAH ZV 106'ya ALLAH Kaza Bela Ceza Vermesin
-
-
Alıntı:
EK648 Nickli Üyeden Alıntı
maşşallah kardeşim emiş sesi mükemmel
sağol abicim
-
Alıntı:
mechanic Nickli Üyeden Alıntı
ben de bişe oldu sandım.. şehir içi gazlamaya karşıyım arkadaş.
bizde şehir içi gazlamaya karşıyız farkındaysan 1 tane araba yok ve sabaha karşı çekilmiş video allaha şükür birşeylerin farkındayız ...
-
Alıntı:
jdmantalya Nickli Üyeden Alıntı
MaşALLAH ZV 106'ya ALLAH Kaza Bela Ceza Vermesin
sağol dostum
-
Alıntı:
SerhatA. Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah ZV 106 ya.
teşekkürler
-
masallah sesı guzel,cıgerden verıyor..
-
Alıntı:
brs_odbs Nickli Üyeden Alıntı
bizde şehir içi gazlamaya karşıyız farkındaysan 1 tane araba yok ve sabaha karşı çekilmiş video allaha şükür birşeylerin farkındayız ...
o zaman sabaha karşı da evlerde ışık bile yanmazken milletin çoluğu çocuğu uyurken gazlamazsın madem herşeyin farkındasın.araban iyi hoş güzel sesi de çok tok geliyor eyvallah ta sabaha karşı evlerde hasta mı var çoluk çocuk mu var bilmezken böyle şeylerin yapılması bana tuhaf geliyor...
-
Herkes kurallara uyuyor bi siz uymamışsınız bak ne kadar kötü.
Maşallah...
-
Burdaki herkes arabayı yavaş kullanır kurallara uyar. ayıp kardeşim niye böyle şeyler yapıyosun.. Maşallah çok güzel dok bir sesi var.
-
Allah kaza bela vermesin kardeşim kurallara uyan arkadasların arabacılıkla ne ısı var bu ulkede ozaman,ne pıst var ne fırsat neyın trıbındesınız anlamadım ızlemeyın bu vıdeoları ozaman
-
Alıntı:
burkaykalyon Nickli Üyeden Alıntı
o zaman sabaha karşı da evlerde ışık bile yanmazken milletin çoluğu çocuğu uyurken gazlamazsın madem herşeyin farkındasın.araban iyi hoş güzel sesi de çok tok geliyor eyvallah ta sabaha karşı evlerde hasta mı var çoluk çocuk mu var bilmezken böyle şeylerin yapılması bana tuhaf geliyor...
sağol teşekkür ederim duyguların ve düşüncelerin için madem bukadar ince fikirlisin ya sen bence araba kullanma aman korna basarsın çocuklar rahatsız olur....
-
bnmde 106 m olsun bende boş yerde basarım.. maşşallah 106ya..
-
Alıntı:
brs_odbs Nickli Üyeden Alıntı
sağol teşekkür ederim duyguların ve düşüncelerin için madem bukadar ince fikirlisin ya sen bence araba kullanma aman korna basarsın çocuklar rahatsız olur....
Araça maşşallah sesi iyi güzel ama arkadaşın dedigine katılmamak elde degil yani..
Hastası var minik yeni doğmuş bebek var coluk çocuk vs apartmanlar çok yakın yola... Boş anına gelmiş diyelim yoksa sana yakışmaz yani:heyoo:
-
güzel ses filtre ne var araçta ?
maşallah :)