https://www.facebook.com/photo.php?v=3744798585759
Printable View
maşallah nm ye deneme videolarını bekliyorum :)
maşallah kazasız belasız çok başarılı bir araç NM' R
maeşallah kanka zıpkın gibi yine:D
on nümero maşallah..yutkunamıyorum adanaya gittigimde zaten arabamdan soguyorum :)
teşekkürler kardeşim 1.68 bar başka yok :D araç 8000 devire geliyor afr 12.3 oluyor gazkelebeği kapanıyor :mad: bu arabaya enjektör ü yapabilecek adamın zamanı olupta yapmıyorsa allah onun bin belasını versin :D 600 hp kapesiteli turbo var araçta 1.68 bas :mad: neyse bunada şukur
Maşallah, bu arada birşey sorucam ilgimi çekti, Adana'da böyle yürürlü araçların çoğunun plakası NM, özel bi anlamı mı var denk mi geliyor ? :D
metinin turbo typer ı NM doğru,cupra r 2004 model var oda NM,benim araçta NM :) benimkinin sebebi belli eşimin baş harfi ve benim baş harfim.bende şimdiye kadar 9 NM eskitmişim :) 2005 yılından bu yana...
maşallah çooh güzel
Maşallahhhh misss allah'ım kaza bela sıkıntı vermesin herşey gönlünce olur inşllahhh.. şşş FR'la deniyekmi :)
Abi maşallah, sesini çok beğendim :)
maşallah kadran videosu da isteriz :)
Maşallah,yol güzelmiş avrupai duruyor video :)
Maşallah Melih abi gidişi duruşu herşeyiyle süper.Dünyada golf R açısından çok yol gösterdin sınırlarını eksiklerini inş daha da ii olcak abicim
Maşallah kardeşim görüntü güzel ses güzel:)
teşekkürler kardeşlerim arkadaşlarım herkese teşekkurler,işşallah birgün enjektör gelecek ve tsi motorların krallığı ilan edilecek :)
maşallah maşallah maşallah...
Tebrikler araç güzel cidden. 1.68 de yeterli bir basınç, sorunsuz olsun hep böyle kalsın. Bu arada bir sorum var, golf R'daki 4 çeker ile yanlama yapılabiliyor mu? Denediniz mi?