Img 0375 mov | İzlesene.com Video
Img 0366 mov | İzlesene.com Video
BONUS AC SAXO KADRAN
Img 0384 mov | İzlesene.com Video
İYİ SEYİRLER...
Printable View
Img 0375 mov | İzlesene.com Video
Img 0366 mov | İzlesene.com Video
BONUS AC SAXO KADRAN
Img 0384 mov | İzlesene.com Video
İYİ SEYİRLER...
maşallah specler neler up stock tamam da saxo ne iş :)
kanka vıdeoların tamamını koysaydın ya :D keske
kanka videolarda evet eksiklik var ama sonuc hep aynıydı o gece sadece bir yerde okan erken bastı önde gitti ordada bırakmadım ben erken bastıgı için..çünkü okan yabancı değil coks evıyorum kendısını..
NOT: o gece tamamen aracları görmek için çıktık aramızdaki muhebbet cok farklıdır okanla gecme gecilme kaygısı olmadan denedik..lütfen yorumlar kırıcı olmasın..
zaten iki aracta satıldı gitti :D ah ahhh
bu arada son video da 70-200 ***** iki kişi öylesine bastık arkadaş iphone den cekerken eli ses yerinde gelmiş ve ses çok kısık cıkıyor..orcun videoların hepsini ekle kanka kimsenin aklında soru işareti kalmasın..
o gece okanın devrinde de denedik benim alt devirlerim iyi olduğu için sonuçlar hep aynı yani..zaten sıkıntı yok isteyen istediğini düşünsün dimi kanka(okan)? :)
bu arada specler..
AC : filtre+timing+eksoz (varex) :)
UP : filtre+timing+14/60+eksoz (varex) :D
Bu arada sonuçlar aynı derken kafa burun gidiyoruz yanlış anlaşılmasın..
maşallah ikisine de :)
zevklı denemelerdı kanka kafa burun bu arada taymıng yokmus la bende o zaman :D muammer abıyle yaptık sonra olom artık ben hızlıyım rs cıyım artık
araçlara masallah
valla kanka ben senın yalancınımm muahahahah o gece timing var dedin :)
yaa salla olm biz arabaları gördük baktık çok eglendik gerisi yalan bende 230a inanmayanlara inat olsun diye bol bol 230 videosu yaptım o gece onarıda ekler orcun vıdeolar onun pc de :)
Bu arada rs hayırlı olsun allah kaza bela vermesin ama bundan sonra mümkünse muahttap olmayalım piss Rs ci seni..yürü git lan binme bi daha 106 yaa :D
neyse ben yatar..başlarım sizin roll videonuza :) byee bye
Maşallah araçlara.
Up kısa ile bu şekilde gidiyorsa cok zor donduruyor gibime geldi.