-
- Trabzon Mangal Keyfi ;)
-
-
maşallah çok güzel olmuş.samsunada red plaka bı s2k geldi bi an o sandım :) toplu cekındıgınız fotoda amcalarda eksık kalmamıs kareye gırmişler hemen :D
-
Memleketim diye söylemiyorum araçların hepsi bir ayrı güzel , afiyet olsun mangalı nerede yaptınız çıkaramadım mekanı ?
-
bütün hepsine maaşallah nazar değmesin
Mersonun sahibi sitedenmi?
-
Alıntı:
raptor Nickli Üyeden Alıntı
Memleketim diye söylemiyorum araçların hepsi bir ayrı güzel , afiyet olsun mangalı nerede yaptınız çıkaramadım mekanı ?
Mekan Forum AVM karşısı 100.yıl parkı ..
Ömer ellerimize sağlık çok güzel bir gün geçirdik çok uğraştın uyumadın ettin :) Bir dahaki organizasyon daha iyi olacaktır..
Tüm araçlarımıza maşallah.
-
Alıntı:
luca55 Nickli Üyeden Alıntı
maşallah çok güzel olmuş.samsunada red plaka bı s2k geldi bi an o sandım :) toplu cekındıgınız fotoda amcalarda eksık kalmamıs kareye gırmişler hemen :D
Samsun'daki Red 18 Plakalı araç samsundaymış mehmet abi'de öyle söyledi :) yanlız bırakmadı amcalar:D
Alıntı:
raptor Nickli Üyeden Alıntı
100.Yıl parkında yaptık Forum avm yanı :)
Alıntı:
aslan Nickli Üyeden Alıntı
bütün hepsine maaşallah nazar değmesin
Mersonun sahibi sitedenmi?
Hayır siteye üye değil kendisi bugün biraz düşürdük fazla leylekti :)
-
Alıntı:
SerhatA. Nickli Üyeden Alıntı
Mekan Forum AVM karşısı 100.yıl parkı ..
Ömer ellerimize sağlık çok güzel bir gün geçirdik çok uğraştın uyumadın ettin :) Bir dahaki organizasyon daha iyi olacaktır..
Tüm araçlarımıza maşallah.
sende sağol kardeşim :) Geceden orda kalmak çok sardı kanka muhhabbet iyiydi:) Temmuz buluşması çok iyi olacak inşallah
-
maşallah ya memleketimde ne güzel araçlar varmış :)
-
Masallah Trabzona arabalarinin hepsini begendim, anladigim cok da guzel bi gun olmus :)
-
Alıntı:
Ö.öztüRk Nickli Üyeden Alıntı
sende sağol kardeşim :) Geceden orda kalmak çok sardı kanka muhhabbet iyiydi:) Temmuz buluşması çok iyi olacak inşallah
temmuzun kaçında olacak buluşma?
-
Masallah araclara hıc bırıne Allah kaza bela vermesin
-
Alıntı:
luca55 Nickli Üyeden Alıntı
temmuzun kaçında olacak buluşma?
Net bi tarih yok daha ortada :) ilk haftası veya ikinci haftası olur büyük ihtimal..
-
Resimlerde dikkatimi çeken herşey bitti mangal felan son çıkıştamı geldi polis?
-
Aracların hepsi birbirinden güzel masallah.. Güzel olmuş mangal keyfi..
-
güzel kareler, güzel araçlar, maşallah hepsinede,
Mustafa abi Vetteydi, Sus Type R'dı derken,
S2Kya geri dönüş yaptı :D
gene çok güzel bir araba almış,
daha öncedende görmüştüm, ancak kaliteli fotolarını görmek daha iyi oldu :)
-
maşallah bütün araçlara trabzon atakta valla selamlar memleketime..:icon_tup:
-
Alıntı:
aslan Nickli Üyeden Alıntı
Resimlerde dikkatimi çeken herşey bitti mangal felan son çıkıştamı geldi polis?
Mangalın tam ortasında geldi, onlara ikramımızı yaptık yediler gittiler..
-
yaw hemşerim akşamın açlığına 2 mangal fotosu görücez diye actık yıone arabalar var burda :D:D maşallah cümlesine