-
Ferrari 458 İtalia ya kıyan adam :)
-
-
bu nasıl bir mallıktır yaa yazık günah biçmişler makinayı
-
Bence de yazık dikkatinizi çektimi montajı yapan ustalar koltuklara hiç bir şey kaplamadan öölece oturmuşlar.Made in Turkey.. :)
-
TR'mi burası :(
Tek vidasını sökmeye kıyamam onun,tabi çöpe atacak param varsa o ayrı.
-
herhangi bir ferrari modeli alcak olsam ve müzik yada teyp sistemi opsiyonel olsa kesinlikle almazdım arkada v8 ,v10 yada v12 dururken boş ağırlıktan başka birşey değil. hiç müzik dinleyeceğim diye bir ferrariye binmedim :) ama zevk işte ,para olunca...
-
Valla gayet guzel olmus.Kaldiki tesisat montajı yapılıyo ustte basta motorcu kaportacı gıbı toz yag kir vs durumu söz konusu değil..O zmn yıkamacılarda arabayı goturdugumuzde poset koyup sürsünler..Olurmu öyle sey anasınısatim.
İşçilikte gayet güzel orjinal olmus bitek keske ledleri baglamasalarmıs gece koltuk arkasında kalsa bile göz alır gibi geldi bana(almaz gerçide öle geldi işte:D)
+ v8-v12 ferraride değil amerikanda güzel.Music heryerde :)
-
Alıntı:
ProdriveSTI Nickli Üyeden Alıntı
TR'mi burası :(
Tek vidasını sökmeye kıyamam onun,tabi çöpe atacak param varsa o ayrı.
Aynen TR :(
Valla fotoğraflardan anladığım kadarı ile koltukta ayar yapan Kevork Ustanın yanındaki genç arkadaş araç sahibi (başkasını oturtmazlar heralde yoksa olabilirmi ?:hahaha::hahaha: )
-
Ne desem bilemedim valla..Yazık !
-
Ben olsam ihtiyaç duyarmıydım bilmiyorum ama hiç de yadırgamadım valla..
Anlaşılan o ki işçilikleri de iyi.
-
İlla müzikse evin bir odasını stüdyo gibi yapar,en pahalı sistemi kurdurur, dinlerim. v12 haykırışları dururken...
-
İşçiliğe vs. bir lafım yok ama, üstad Şahin K'nın bir lafı vardı, o geldi aklıma. "Zannedersem tek eksiğiniz ..." :D
-
Bencede olmamış. Yani ferrari ila zaten kaç saat durmaksızın gezersinki.
O kısıtlı sürede heleki 458 in sesi ile huzuru bulmak en dorusu bence.
Ama tabi zevkler renkler vb...
-
Valla helal olsun yapanada yaptıranada. Araba marka model rakam farketmez. Müzik dinlemeyi sadece kulakta tını olsun diye dinleyenlerden değilseniz ve size verilen 5 duyu organından bence en keyiflisinden zevk almayı biliyorsanız her nerede olursa olsun dilnlediğiniz müzikten zevk almak istersiniz. İşçilikte cidden çok başarılı görünüyor. Buarada Ferronun içide kaliteli bir fiat tan farksızmış yaw :)
-
İşte paralar yanlış kişilere giderse olacakları bu :D ama emeğe saygı adamlar yapmıs..
-
bence normal cocuk normal araba gozyle bakmıs arabaya ılahlastırmaya ne gerek varkı araba sonucta.
-
çocuk bu arabaların içinde büyümüştür, etrafındaki araç sınıfları böyleyse sorun teşkil etmez, tesisattan anlamam ama belki yaptırdığı tesisata araba parasıda vermiş olabilir :)
-
sahibinin yaptırıp yaptırmamasını tartışmam zevk iş ama yapılan uygulama... mavi ışıklı amphiler , o arabanın toz pislik içinde olması , ne koltuk muhafazası ne bişey. Aracım ne olursa olsun deli olurdum bu tarz bir iş yapıldığını görünce aracımda.
-
Son fotodaki şükrü okçu değil mi ?