-
kan ihtiyaci ++++
çapa üniversite hastanesinde bir arkadasimizin annesi kanser hastasi bu geceye kadar 5 kisi kan grubu farketmeksizin ihtiyacimiz var.yardimci olabilceklerin telefon yoluyla ulasmasini rica ediyoruz .
hasta adi : Fatma özmay
0532 371 83 95 onur çolpan
herkese tesekkur ve saygilar
-
Çok geçmiş olsun İstanbul'daki arkadaşlar duyarlılık gösterecektir.
-
İzmirden versek is goruyor mu degisim yapiyolar mi?
-
istanbuldaki arkadaşlar duyarlılık gösterelim lütfen..
-
Şu an hasta olmasaydım ben verirdim :(
-
Dün akşam alkol aldım bu gece saat 2.00 gibi işten çıkıyorum olurmu acaba yaa? uyarsa iş çıkışı hemen gelirim.
-
Guncel cekelim mevzu onemli...
-
İstanbul için güncel olsun..
-
Sürem dolmadığı için veremiyorum. Süre dolduğunda gelip vereceğime dair senet imzalasam kabul ederlermi ?
Forumdan ve dışardan ihtiyacı olan herkese koştum ve kan verdim elimden geldiğince. Lütfen yardımcı olalım konu güncel
-
Bu grup farketmeden verilen kanlarda sanırım bir kupon alınıyor ve kuponla kan alınıyor.Bende cerrahpaşada verilmiş kan için 2 kupon var bunu çapada kullanma şansları varsa size ulaştırabilirim.
-
verilen numara cevap vermiyor. Bana bi bilgi versenizde bende ona göre hareket etsem.
-
Bende buraya yaziyim. Bir arkadasimizin annesi kan kanseri yogun bakima kaldirilmis ve yarina kadar arh+ kan lazim. Ben gecen hafta vermeye gittim grip ten dolayi almadilar suandada antalyadayim. Musait olan verebilcek olan arkadasa ulasirsa cok sevinirim.
Kadir Gungor 05350811453 anadolu yakasi kartal bolge kan merkezi