-
Fiat Palio 1.4 fire
Arkadaşlar merhaba yeni bir araç aldım kendime 2008 model palio benzinli hep beraber fikirlerinizle bu aracıma bişeyler yapmak istiyorum fikirlerinizi bekliyorum .
Aklımda şuanlık şunlar var ;
Susturucular ve kazan iptali
51 lik düz boru
Hks veya otto son susturucu
Simota hava filitresi
Spor yay
Omp drift direksiyon
Sizce bu düşündüklerim nasıl olur ve sizin fikirleriniz nelerdir ?
-
omp drift direksiyonuna gerek yok bence.araç içinde sırıtır ve değmez nası olsa drift yapılmayacağına göre boşa airbagli direksiyonu iptal etmeye gerek yok.Geriye kalanlar yerinde modifiyeler olur ve hoş olur birde ekstraya jant ekleyelim
-
palio yla boşuna uğraşmayın. dizelini alıp hard bi yazılım atmak daha mantıklı :)
-
1.4 palio için 51 lik boru çok fazla.sporting de bile ideali 48 lik dir.Tecrübeyle sabit.Alt devirler ölmesin performansda yerinde olsun istiyorsan.48 boru katalizör takılsın orta susturucu iptali yapılsın sonada güzel bir egsoz koyduğunuzda çok güzel olur.
palio da binmediğim motor versiyonu kalmadı.
-
anladım dediğiniz gibi omp direksiyon olmayabilir bencede 48 lik düz boru daha mantıklı tüm susturucular iptal sona otto susturucu koyucam jant zaten düşünüyordum aracı fazla yormuyacak bi jant önerebilirsiniz :)
Birde monza koltuk koymayı düşünüyorum sizce nasıl olur birde palio için değişik bi debriyaj balatası önerebilirmisiniz ?