Arkadaşlar linkteki aracla ilgilenıyorum arac hakkında bilgisi olan varmı. bize yarar bır aracmı yardımcı olucak arkadaşlara şimdiden teşekkurler.
Peugeot 206 2.0 RC 2005 Model 20.950 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 77958048
Printable View
Arkadaşlar linkteki aracla ilgilenıyorum arac hakkında bilgisi olan varmı. bize yarar bır aracmı yardımcı olucak arkadaşlara şimdiden teşekkurler.
Peugeot 206 2.0 RC 2005 Model 20.950 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 77958048
Guncellllll....
10 krkter guncel
ben arac sahıbı ıle gorusmustum.20 lira edecek bi araba degıl acıkcası.aracın kazası var zaten boyaları var.bence 206 RC aldıktan sonra dusuk km li ve daha duzgun aracları tercıh edın.satarken elınızde kalır yoksa.zaten zor satılan bir araç
Ev rc satilik bi bak istersen
Aslında aklımızda yoktu böle arac fıyattan dolayı dıkkatımı cektı pazartesıye kadar bakalım karar verılcek
EV rcye dicek laf yok maşallah
Bu arac hakkında bılgım yok ama Peugeot 206 2.0 RC 2004 Model 22.206 TL Sahibinden satılık ikinci el Gri renk - 86691898 ılanındakı aracın bi öncekı sahıbını de tanıyorum bu ısı bılen adam.Simdıkı sahıbı pek bu ıslere yatkın degıl.jantlar stoplar farlar orjınaldı alırken.Aracın kasası yürürü ciddi derecede saglam.Yazılım lı Air intake kit Sebrıng komple egsoz vardı. bi gorus ıstersen
Ankarada aynı sekılde boyle beyaz jantlı 206 rc vardı
pert olmustu o arac olabılır ıyı arastırmak gerekl
Arayınca duruma göre bu konuda belırtırım yada eskı sahıbıne ulaşmk gerekırse sana özelden ulaşmamda bı sıkıntı yoktur işallah kardeşim
tabiki yok herzaman. Burası bı paylasım platformu :)
Bir yanlışın olmasın. Seneler önce bu araç bu jantlar ile Maslak'ta Speed Sound Erdoğan abinin oradan çok komik bir paraya aldındı. Sırf aracın sahibi yeni EVO9 aldı diye deli indirim yaptı. Rockford bir tesisat bu dandik stoplar ve jantlar ile orjinal jantları olmadan satıldı Muğla'ya. Halada öyle biniyorlar.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...85515940/detay
araç hakkında bilgisi olan çok acil...
Ben bu araca bakmıştım.Kazası yok ama modlama adına arabaya iğrenç parçalar takmışlar.Önde led falan hiç ama hiç beğenmemiştim.Şirinevlerde buluşmuştuk bir önceki sahibi ile.Araba yolda kalmıştı.İtmişlimiğimiz vardır aracı :D
Şuanki sahibi aracı 17,500 aldı bu arada.