Arh + tertemiz hastalığı olmayan ilaç kullanmayan ve kan verebilcek kişiler benimle irtibata gecsin lütfen istanbul içi olması şart Amerikan hastanesine gidilecek
0532 671 31 18 HİLMİ
Printable View
Arh + tertemiz hastalığı olmayan ilaç kullanmayan ve kan verebilcek kişiler benimle irtibata gecsin lütfen istanbul içi olması şart Amerikan hastanesine gidilecek
0532 671 31 18 HİLMİ
hayırdır inşallah ?umarım ciddi bişey yoktur.
Geçmiş olsun öncelikle, istanbul içi şart denmiş gerçi ama yinede farklı bir ilden verilebilme ihtimali varsa ben 'osmaniye'de herhangi bir yerden vereyim sürekli kan veririm, Arh + ve elhamdülillah saglıklıyım ?
Güncel olsun.
güncel kalsın konu, geçmiş olsun
Avrupa yakasında bulunan varsa özellikle hemen şişli amerikan hastanesine gidip kan verebilcek kişiler daha makbul olur
0533 466 36 96 dan babam Salim Aynacı ya ulaşırsanız o şu anda orda ve size tarif eder
hilminin arkadaşıyım demeniz yeterli
teşekkürler
17:30 sonrası olur mu kardeşim ?
Sadece alerji ilacı kullanıyorum oda sorun çıkartmaz diye düşünüyorum
Hiç ilaç kullanmaması lazım verecek kişinin
cünkü alıcak kişi kanser tedavisi gördügü için kan degerleri düşüyor çk temiz hiç ilaçsız kan olması lazım
Abi benim kan grubum uyuyor. 0538 799 89 64 kontorum yok arayamadım numarayı. Emirgan tarafındayım lakin Amerikan hastanesine nasıl giderim hiç bir fikrim yok gelip alabilme gibi bi durum varsa veriyim hemen. İlaç falan kullanmıyorum..
hilmı kanın plazmasımı alınıcak yoksa dırek kanmı verıcegız ?
nişantaşında dükkandayım hemen soruyorum sokakta kim varsa
cok geçmiş olsun , verırdım ama maalesef bursa
geçmiş olsun.
beyler;
ben şu an hastanedeyim,,, kan alıp test yapıyorlar,,, ilac milac vs kullanyorsanız gelmeyin..
cok temiz olması gerekli imiş,, hilminin dediği gibi.... kanser olan bi hasta icin alıyorlar.. 2-3 kişi var şu anda hastanede..
gelebilecek olanlar,,, metrobusle mecidiyekoy duragında inip,, metroya binsin ordan osmanbey duragında insin.... en yakın bu şekilde gelebilirsiniz başka turlu yol yok....yoksa benim gibi 45 dakka yurursunuz en kısa bu şekilde gelebilirsiniz...
ana girişte koltuklarda oturyorum,,, onumde pc acık şekilde...
tşk
Rıdvan.
0rh+ uymuyo mü aksam is çıkışı gelirim hemen oluyorsa gecmis olsun
Geçmiş olsun , güncel ...