-
Bmw e92 M tech lci
-
Hayırlı olsun aracınız kazasız belasız kullanın.
Bence şu tavan kaplamasından kurtulun öncelikle.
-
direksiyon orjinal mi ? yoksa siz soonradan bi döşemeciye mi yaptırdınız ? hayırlı olsun güzel araç.
-
masallah...
gule gule kullanin, kazasız belasız...
-
Direksyon olmamış yaw :) zevk meselesi tabi araca maşallah harika
-
Yahu Tr paketlerin hicbirinde NAV yok heralde. Dunya para ver bir NAV eklemesinler....
Ayni renk ve kasa aracimiz var . Performansdan ziyade gorsellik icin cok arastiriyorum .Sadece jant+lastik ve coilover yada yay yeter zaten e92 inanilmaz yakisikli bir arac. Bbs LM ve 128 style oem jant dusun derim ki Ozellikle 128 style burada e92 de goruyorum yikim ( uygun fiyatli bulabilirsem bende alacagim ) .
Kazasiz belasiz ..
edit
fikir vermesi icin 128 style @ 5 serisi .
http://i1214.photobucket.com/albums/...acknoplate.jpg
-
güle güle kullanın bu halde bile gayet gergin :)
-
namussuz çok yakısıklı ya :D
-
içi kırmızı iddaalı :)
çok güzelmiş aracınız maşallah
-
Güzel ama makyaja ihtiyacı var.Hemen 3lük yay takın kafası havada duruyor resmen.Camlara film cektirinki makam aracı havasından cıksın arkalar filmli şu anda gördüğüm kadarıyla.Tavan kaplamasını aldığım gün sökerdim şahsen öle binmezdim.Birde zevktir ama spoileri gövde rengi yapıp böbrekleride şıkır şıkır pırıl pırıl orjınaliyle değiştirin böle cok basit gösteriyor beyaz renkte..Hayırlı olsun tekrar
-
Maşallah Allah nazarlardan korusun.
-
Hayırlı olsun, 128 'lerle fena olur.. Tavan konusunda herkes hemfikir sanırım :)
-
Maşallah.
Bu kasa çok yakışıklı ya.
Kazasız belasız.
-
-
bu aracı bayadır takipteydi arabamı satamadığım için alamadım :) Kaç paraya gitti çok merak ettim ? Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin, bizden birine gitmiş en azından :) Tavan folyosu yoktu araçta galiba siz yaptırmışsınız ama bence pek olmamış.
-
-
maşallah kazasız belasız çok güzel
-
Hayırlı olsun , kazasız belasız :)
-
Çok tatlı maşallah. en sevdiğim coupe kasası ( üstü açılanları sevmem bunlar daha kaslı duruyor)
19 jant + coil + 4 çıkış M3 tampon olayı bitirir :)