..........................
Printable View
..........................
yalnız cooper dan acaip charger sesi gelio eminmisin stock olduğuna
videolardan bişi anlamk için ekranın için edüşmek lazım :)
atabildiğin kadar boy at, kapak edicem... güzel yorum olmuş.
emin olmasam yazmazdım herhalde fitreden sesı cok fazla verıyo oda cok fazla cayırtı yapıyor ondan cok ses var ;) şafak öle bırden cıktı azımdam güzel oldu :)
vectra v6 mı yoksa:D
evet vectra 2.5 v6 serkan arkadasımızın arabası m3csl dı herhalde burdakı nıck ı
http://www.youtube.com/watch?v=6jrX77SN1Ug buda golf gt ;)
ecet filtredende olabilir haklısın
bide cooper kaç model 2004 sorasının şanzıman oranı daha iidir
masallahhh cooper a fena ayırmısss, uzunda vectra da yalan olmus
arac 2003 model stock sadece cai var kn in o kadar ;)
Serkan nasıl geçemedin stock's i..fazla fark olmuş.
...............
valla bizde diyorduk belkı ılk kalkısda acarız arayı sonra baslar yakalamaya dıye ama vıdeolarda gordunuz gıbı hıcte ole olmadı ;)
mcs soradan ii ayırıo biraz aydınlık olsaymış videolar zifiri karanlık yau :)
serkanın kesin bir açıklaması vardır video için..
çünkü TYPE R ile videosunu beklerken STD mcs in geçmesi hemde GEEEEÇMESİ şaşırtıcı..
valla yiit cep telınden cekıldı görüntüler o yzüden idare et :) valla frg arkadasım o acıklamasını yapsın tabıkı ama mantıklı bır acıklama yapsa bıle vıdeo burda yanı ;)
Bu da başka bir denemeleri..
http://www.youtube.com/watch?v=yRq7Popr5I8
Serkanın hiçbir vites düzgün geçmediği için boşuna denemeyin demiştim ben, sonuçta bahane kabul edilmez:) videodada sesi duymuşsunuzdur cart diye. Sağlam tek vitesi var o da 1.:) Neyse yaptırsın şanzımanını tekrar denerler. Ama benim görüşüm mcs yine geçer kısada, iyi gidiyor çünkü;)
venom sende o aksam ordaydın galıba aracını gordum beyaz 2.0 dı galıba valla zaten sende gormussundur bızde 1 kere deıl 3 4 kez denedık. ama suda var ben olsam madem vıteslerım bozuk neden kalkıyorkı yanı kendısıde dedı hatta 3 de deneyelım 4 de denıyelım dıye bızde hep denedık bılseydım vıdeolara ordan baslardım cekmeye neyse sonucta bu bır zevk o aksam serkan arkadasımızla tanısmıs olduk iyi bırı kazasız belasız hepimize ;)