çift motorlu crx vardı bir zamanlar ne oldu o araç ?
neydı nasıl yapıldı ne motor vardı göremeden piyasadan kayboldu akıbeti nedir acaba ?
http://www.turkmod.com/kullanici/res...92_7_buyuk.jpg
Printable View
çift motorlu crx vardı bir zamanlar ne oldu o araç ?
neydı nasıl yapıldı ne motor vardı göremeden piyasadan kayboldu akıbeti nedir acaba ?
http://www.turkmod.com/kullanici/res...92_7_buyuk.jpg
yanlış hatırlamıyorsan aynı bu body de bitanede eg kasa sedan vardı
Odamda bir zamanlar posteri asılaydı..
4x4 Crx :)
Fantaziye bak alla alla
ohhoooo :D:D:D:D
hatırlamazmıyım,,, 2. vitese atınca arkadan tekme yemiş gibi gidiyordu :D:D:D:D
ne gunlerdi bee hey yawrum heyy :D:D:D:D
tek bildiğim,, ankarada sanırsam biri yapmıs,, 2. vitese gecince arkadaki motorda devreye giryodu,, bu şekilde bi sistem yapmıs elemanlar :icon_tup:
tşk
Rıdvan:cool:
iki motor da d16ydı benim hatırladığım :)
aynı body kitten sedan eg'de de vardı ama o tek motorluydu..
vay arkadas çift motor mu ::eek:
Bitanede beyaz turbomu vardı cift motor falan diyolardı
nasıl bir düzenektir ya çift motor? hakaten yani tekere giden güc, 2. vitese atınca arkadaki motorun devreye girmesi felan, e öndeki motor, arkadaki devreye girince susuyormuydu? tamamen aracı bilmediğimden soruyorum bunları bu arada, dalga, v.s olarak algılanmasın
Hatırladıgım kadarıyla "sanzuman senkronu için" Huseyin abinin oraya gelmişti Ankaralı eskiler net hatırlar :)
evet şu hiç yürümeyen crx hatırladım bunu :D heygidi günler
edit hikayesini buldum ...
Arkadaslar bu resimdeki hali aracı biz aldıgımız kişideki hali araca hic bakmamışşş ankarada buluştugumuzda bile arac igrenc görüniyordu bizim elimizde yenilendi aracın ön perdeleri filan hep kırılmıştı kolonlar cıkmıştı lastikler balon yapmıştı arka matisör patlaktı 1 tanesi lpg takmışlardı yagı 20 bin km den beri kimse degişmemişti kısacasi araca pislikten bakamıyorduk ... sonra aracı neyse iyi bi fiyata aldık masraflarıda düştük sonra temizle cilalat yagını suyunu hep ddegiştik tesko taktık pırıl pırıl oldu we güzel bir fiyata satdik ... ayrintili bilgi sira ile aşyada
lewent abi yapti ------------)ankarada bi elemana satdi(aracı mafeden eleman)----------)Aracı Biz Aldık ADam EtdikSüper oldu we--------)we Koceli Gölcük ten bir arkadasa Satdik o da ------------------)Denizliden Bir Arkadasa Satdı Şu anda onda hikayesi böyle...
bu arabanin yurudugune sahit olan indanlardanim. beyler tevellutunuz yetmes dasah yapmayin bence
bi ara bizim dükandaydı önünü 350z ye çevirmiştik.Sahibinin adı erdal olması lazımdı.Adam parasıyla arabanın içine ettirdi bize.Resimleri bulsam ekliycem ama malesef bulamadım