Bir kaç gündür düşünüyorumda,eskiden misal 90 lı yıllarda saklayacak ilerde kıymete binecek araba vardı. Örneğin s13,vtı gibi ama saklayacak araba aklıma gelmedi. Siz olsanız ne saklarsınız 0 KM. ARAÇ lardan?
Printable View
Bir kaç gündür düşünüyorumda,eskiden misal 90 lı yıllarda saklayacak ilerde kıymete binecek araba vardı. Örneğin s13,vtı gibi ama saklayacak araba aklıma gelmedi. Siz olsanız ne saklarsınız 0 KM. ARAÇ lardan?
Valla 0 KM bi Typer veya s2k saklardım..
Supra ve Lancia Delta getirir saklardım.
2005 sti,mk1 clio rs daha da cogaltabilirim :D
şu anki arabamı hep saklamak isterdim imkanım olsa..hem emeklerimden hemde anılarımdan ötürü =)
yatırım için;civic,s2000
zevk için;impreza 2.0gt
leon cupra :)
Kendim için teg , w140 s600 , w124 300turbodiesel , mk2 prelude , safrane biturbo , golf mkIV pd160 vss vss
ilerde satiym , çoluk çocuğun geleceği kurtulsun diyorsamda vti yada ies:D
8.50ci. :)
günümüzde üretilen araçlardan ileride en azından yarı klasik olmasını beklediklerim:
BMW E92 M3
Mercedes CL
Mercedes CLS
Alfa Romeo Mito
Super Sport araçları yazmıyorum sonuçta onlar doğuştan klasik oluyorlar genelde :)
0 KM araclardan bence;
Polo GTI saklanabilir.3-5 sene sonra millet birbirini yiyebilir temizi var mi diye.
Nissan GT-R olabilir.
Renault Megane Trophy olabilir.
Citroen DS3-R olabilir.
Mini Cooper JCW olabilir.
Bir de,su Toyota GT86-Subaru BRZ ikilisinin yakinda sifresi cozulur,bunlar saklanabilir bence.
Scirocco R-Golf R da olabilir belki.
supra , ve yurt dışından araç getirme hakkım olsaydı R34 GTR ;)
Okm.bir ep3 zor artik, fn2 isterdim
Kesinlikle birde e92 m3
birde porsche gt3 rs(bu cok buyuk hayal tabi:D)
zaten saklıyorum şu anda :D
vtı,ies piyasası sağolsun direk Honda akıla geliyor Honda 0 km aracını 10 yıl satsanda kazandırır :D
Lancia Delta'da hakkı yenen bir araç olucak ülkemizde:(
Aaah ahh, liste kabarık aslında ama 0 km. saklasak yani :)
QUOTE=romeo_er2;5951112]şu anki arabamı hep saklamak isterdim imkanım olsa..hem emeklerimden hemde anılarımdan ötürü =)[/QUOTE]
Manevi yönünden yüksek anlaşılan en önemlisi budur işte:)
Selam, ben Ali AĞAOĞLU. İnşaatı bırakıp,piyasadaki tüm Honda
'ları topladım ilerde satıcam inşaattan daha çok kazanıcam :P
Sanırım aynı kafadayız.D segment olarakta insignia hayal kurmak bedava nede olsa:)
:):):) Söylecek birşey yok 30 a vtı satanlar utansınn:(
ımkanım olsa ve turkıyede bıraz sayısı fazla olsa supra saklanır :D
E30 M3 ve E30 325 cabrio
M3 saklardım 20 yıl sora çıkarır biblo gibi gezdirir koyardım garaja