Aradığım mağlum hayvanı ıstanbulda buldum ama kargolara guvenmıyorum ıl dışından yavru kuş nasıl gelır ?? yada istanbuldan antalyaya gelıcek tanıdık bırı varmı gelırken getırme zahmetıne katlansalar benım için :o:o:D
Printable View
Aradığım mağlum hayvanı ıstanbulda buldum ama kargolara guvenmıyorum ıl dışından yavru kuş nasıl gelır ?? yada istanbuldan antalyaya gelıcek tanıdık bırı varmı gelırken getırme zahmetıne katlansalar benım için :o:o:D
Baykuşu seven kaç kişi var ki acaba,o kadar saat katlanırlar mı bilemem :D
ben hallederım senın ısını ;) baykus manyağı
vallahimi :) nasıl olcak
murat oyle deme arkadaş cam açtı gosterdı annelerı olmus çatıda mılyon tane var 2 sını aldım bırı fecı yaramaz durmuyo herşeyle oyun yapıo oburu fecı uslu koydugun yerde duruyo beyaz peynır marul yıo çok zahmetsız falan dıyo :D bı kutuya koycaklar bıttı gitti :D
pazar gunu buluşma ıcın ıstanbul'dan abant'a gelıcek bır suru istanbullu var, onlarla konus alsınlar, abanttan antalya ya selahattin getırır ;)
kralsın yaaaa bu aklıma gelmedı hiç :D
gelmelıydı bro ;)
karadenızlıyım gerçi saat 12 yide geçmedi ama :D
aldinmi lan sonunda :D:D:D olm geri gelirken getir mutlaka :D:D:D:D
hadi hayırlı olsunmu denir gözünaydınmı denir bilemedim :), ama bence kutu yerine kafes daha iyi olurdu bu sıcaklarda..
sıkıntı orda o hayvanın gorunmemesı lazım :D yiğit abi gibi hayvan dostları ispitlerse yanarız :D
Yandın olm sen bak şikayet edeyimde gör.
uğraşmayın lan benle yuru gıt driftgirl :D
BÜYÜYÜNCE NAPCAN ONLARI AK :d
ıstanbuldan gelen yok anlaşılan :D
ya ben 2 gundur bakıyorum yavru baykuş alabilceğim bir site bulamadım nerden tehmin edebiliriz ?