kule ile uçak arasındaki konuşmaların dinlenebileciği uçakların rotolarını v ingilizceniz varsa konuşmaları dinleyebilirsiniz keyifli :icon_tup:
link ISTstatus.com - Istanbul Atatrk Havalimani, Hava trafigi takip sitesi
Printable View
kule ile uçak arasındaki konuşmaların dinlenebileciği uçakların rotolarını v ingilizceniz varsa konuşmaları dinleyebilirsiniz keyifli :icon_tup:
link ISTstatus.com - Istanbul Atatrk Havalimani, Hava trafigi takip sitesi
enteresan anlık tıklayabiliyoruz detaylarına kadar veriyor ama ingilizce yok:D
Kaçırılılan fln bı ucak olusa ıyı olur aslında dınlemek :)
neyin ne zamn ineceiğini her şeyi söylüyorlar hoş :D
bayağıdır var olan can sıkıntısına birebir :D
gerçekten süpermiş,tşk.
rica ederim :) 1 saattir dinliyorum nerdeyse :D
Arada türkçede konusuyorlar yakaladım :D
numaraları ingilizce söylemek zorundalar sanırım :D
camdan baktımda 6 uçak sırada inmeyi bekliyor harita olduğu gibi ip gibi dizilmişler yine ***** cumartesi :)
dinleyince ben uçmusum gibi oluyor bu ne yoğunluk böyle :D
Yeni gördüm konuyu mükemmelmiş :D Abim Amerika'ya giderken yüreğimiz ağzımızda bekliyoruz artık açar piltounu dinlerim, teşekkürler :)
Arkadaşlar ben de açtım siteyi ama dinleyemiyorum konuşmaları.karadeniz üzerindeki herhangi bir ucagı seçtim ama tık yok .
babamın oldugu ucagı takip ediyorum buldum valla diyarbakırdan kalktı atatürke inicek kırıkkalede şuan ucak :D
flightradar 24 tabanli bir radio sitesidir , anlik canli konusmalari , hatta gecmis konusmalarin loglarini bulabilirsiniz , tikladiginiz ucaklarin yukseklik irtifa nerden kalkip nereye gittigine kadar detaylari gorebilirsiniz . hatta bir keresinde ne kadar gecikmeli geldigini turkiyeye ucarken ucagin icinde bakarak denemistim .
full türkçe konuşuyor şuan :D
Cok güzel bi uygulama, şeçtigimiz ucagın konuşmaları degil sanırsam sadece kule ile iletişime geçenleri dinliyebiliyoruz muhtemelen. Kafalar karışır cidden kuledekilerin bu kadar rakamda nasıl dayanıyolar merak ettim? :)
ben halen türkçe konuşanı yakalayamadım :(
oha süpermiş. ama ingilizcem bitti ben gidiyorum.:D