Yay ,Filtre , egzos olarak kullanılıcak düşünülürse hangisi daha iyidir sizce ?
Yol tutuş , güvenlik , donanım olarak tatmin edicidir . ?
Bu fiyat aralığında bu tarz hb araç olarak önerileriniz nedir başka :)
Saygılar :)
Printable View
Yay ,Filtre , egzos olarak kullanılıcak düşünülürse hangisi daha iyidir sizce ?
Yol tutuş , güvenlik , donanım olarak tatmin edicidir . ?
Bu fiyat aralığında bu tarz hb araç olarak önerileriniz nedir başka :)
Saygılar :)
czt tabiki, clio rs te bakılabilir
biri turbo biri atmosferik gücü belli olan bir araba..c2 dış modifiyeye çok uygun tatlı bir tipi var orjinal jantlarla coiloverle yere basarsan yıkıyor..
czt binmedim hiç yorum yapamıyorum..
Czt için dinlemedeyimm takibimde :)
Czt iyidir t jet punto da bakabilirsiniz
ikiside vardı bende her ikisiylede epey uğraştım ama c2 emeklerin karşılığını veren bi araç değil benim gözümde :) czt ise sattığıma pişman olduğum tek araba.
perf açısından czt ama görüntü olsun ses olsun deresen c2 ben olsam czt alırım :D
ikiside standart iyi değil bence her ikisinede coilover şart.c2 de coil kullanmadım 5 cm yay bile yeteri kadar alçaltmadı aracı bende yayları preslettim.daha sonra önden 4 tane yay çıktı :D
czt de d2 coilover vardı müthiş iyiydi.performans istiyosan c2 czt ile mukayese bile edilmez.
Yol tutus olarak c2 daha iyidir. Czt cok yuksek kaliyor kasa olarak O nedenle yol tutusu iyi degil. Frenleri daha iyi olabilir c2 den.
Czt iyidir diyosunuz yani :) Peki bu fiyat aralığında 2.0 veya 1.6 performans ağırlıklı başka fikirleriniz varmıdır ?
czt'nin yol tutuşu kesinlikle yabana atılacak gibi degil.. göründügünün beklenilenin fazlasını sunuyor kanatindeyim. :)
ben cztde xyz coil kullanıyorum gayet memnunum bence hertürlü czt c2 için söylüyorum
belki biraz fikir verir.c2 de 5 cm yay +pres :D czt 3,5 cm yay hali.
http://img833.imageshack.us/img833/2...a10b68a62o.jpg
Uploaded with ImageShack.us
http://img12.imageshack.us/img12/8149/imag0027ux.jpg
Uploaded with ImageShack.us
c2 çok giden bir arac değil ama sattığıma pişman oldugum cok sevdiğim bir aractır. czt hakkında bilgi sahibi değilim.
czt basıldığı zaman bence çok tatlı duruyo c2 içinde geçerli oda güzel duruyo. czt de az parayla çok hızlı olabilirsin, yol tutuşu gayet güzel ,frenleri de çok başarılıdır içide geniştir ferahtır.