-
Kirlenmek güzeldir :) 3.18 & snow
-
yanlamakta güzeldir....:D :D ama ambulansı görünce kötü oldum....:(
-
fotolar iyimiş kar spec :D
-
resımler fakeee
ben bılıyorum araba böööle yanalmı normalde
-
Alıntı:
emreekin Nickli Üyeden Alıntı
yanlamakta güzeldir....:D :D ama ambulansı görünce kötü oldum....:(
bende ambbulansa takıldım
-
o ambulans fake öle bi çarpma şekli yok çünkü :S
resimler güzel :D
-
Lan ne adamsın arabanın içinde yan yan dışardaki bebeyi dondurdun :)
-
ambulans fotoları yiyo arkadaş.insan ister istemez kaydırıo odağını ki feci durum
-
Sondan 2 3 cok güzel :D
Masallah :)
-
bi jant bu kadarmı yakısırr:)
fotolar ıyımıs 2. yı tuttum ben..
-
Alıntı:
KaanKY Nickli Üyeden Alıntı
resımler fakeee
ben bılıyorum araba böööle yanalmı normalde
yanlayınca "la la la laaaa :eek:" diyosun ama :D
teşekkür ederim arkadaşlar.. beğenmeniize sewindim ama ambulans hakkında hiçbi bilgim yok.. nası olmuşda o hale gelmiş bilmiyorum okulun içinde duruyo öylece.. fotoşopta silseydim keşke ambulansı yiyo fotoları hakkaten :D
-
Alıntı:
ALPER-VNS 65 Nickli Üyeden Alıntı
teşekkür ederim arkadaşlar.. beğenmeniize sewindim ama ambulans hakkında hiçbi bilgim yok.. nası olmuşda o hale gelmiş bilmiyorum okulun içinde duruyo öylece.. fotoşopta silseydim keşke ambulansı yiyo fotoları hakkaten :D
yok kardeşim öle değil fotolarda bo yanlamıyo gıbı garip çıkmışş daha guzel yanlıyoo :icon_tup:
-
maşallah güzelmiş beendim :)
-
kirlisi bi başka güzl e46'nın.. :) maşallah..
-
iidr ii:)
Apo bu bmw enternasyonal bi marka yaw sosyal bi gercek
bana da nasip olur inşallah..
-
bu kışın karında güzelliğie beyazı herbişeyı güzel:)
-
Alıntı:
ALPER-VNS 65 Nickli Üyeden Alıntı
bro hemen söliim alanyada baskent hastanesinin ambulansıymıs o.. alanyanın dısından bi hasta alıyo ve alanyanın içindeki baskent hastanesine yetiştirmeye calısıyo.. o esnada kaygan yolda kayıyor ve karsıdan gelen bi arabayla kafa kafaya carpısıyor.. içindeki herkes ölüyo.. doktoru soforu hastası hemsiresi felan felan.. öle işte :(:(
bu resimler süper olmus la:)
-
7. ve 8. fotolarda ii çıkmış 7. de spin geldimi :D
-
Alıntı:
üntar Nickli Üyeden Alıntı
bro hemen söliim alanyada baskent hastanesinin ambulansıymıs o.. alanyanın dısından bi hasta alıyo ve alanyanın içindeki baskent hastanesine yetiştirmeye calısıyo.. o esnada kaygan yolda kayıyor ve karsıdan gelen bi arabayla kafa kafaya carpısıyor.. içindeki herkes ölüyo.. doktoru soforu hastası hemsiresi felan felan.. öle işte :(:(
bu resimler süper olmus la:)
bu takla gibi ya tavanı felan bükülmüş. sanki yan yatıp direğe girmiş :(