msn 2011 kullanıyorum daha doğrusu zorla kullanıyorum eski msn live vardı zorla en yeni sürümü kurdurdu aksi taktirde açmıyor msni. ne yapsamda eski bildiğimiz sürümü kullansam ?
Printable View
msn 2011 kullanıyorum daha doğrusu zorla kullanıyorum eski msn live vardı zorla en yeni sürümü kurdurdu aksi taktirde açmıyor msni. ne yapsamda eski bildiğimiz sürümü kullansam ?
Önceden kullanilabilirlikten değiştirilip eski sürüm kullaniliyordu ama yeni güncellemeler falan geldi artik olur mu bilmiyorum ben yenisine aliştim şimdi gayet güzel geliyo zaman tüneli gibi insanlari zorla sokuyolar :D
sil msni bir daha kur ben o şekilde yaptım sorunsun oldu eski sürümü krudum
işletim sıstemın Xp ıse gerıye eskı msn ı kurabılırsın. Win 7 Ve Vista da sanmıyorum eskı surumunu kullanacagını
İstediginiz surumu tekrar yukleyin,
Hatta sistem geri alma ile o surum olan haline de donebilirsiniz, baska yuklediginiz programlar var ise onlar da etkilenir ama dikkat edin.
Sonra internette aratin bulabilirsiniz; RESHACK diye bir yazilim var,
O yazilimi indirip (free) msn in vereiyon bilgisini yeni versiyona gore duzenleyin.
Hatta google da; reshack msn old version diye bir arama yaparsaniz resimli anlatimlari bile mevcuttu diye hatirliyorum.
bende bi deniyim
win 7 home edition furkan dedini yaptım önceden oldu ama hep mi böle yapıcaz ?
Zorunlu MSN Update'ini Atlatmak
Bu yontemle msn in istediginiz verdiyonunu kullanabilirsiniz
yanı ılkel kalmak ıstesek zorla teknolojıye sokuyorlar adamı :D
msne sağ tıklayın özelliklerdn uyumluluğu xp sp3 yapın duzelir.