Merhaba arkadaşlar,
aile babası tanıdığa araç almayı planlıyoruz da değerli fikirlerinize ihtiyacım var?Pek bir kriterimiz yok 3 kapı olmaması şart, çok yakan bir araç olmaması da tercihimizdir tabii.
Printable View
Merhaba arkadaşlar,
aile babası tanıdığa araç almayı planlıyoruz da değerli fikirlerinize ihtiyacım var?Pek bir kriterimiz yok 3 kapı olmaması şart, çok yakan bir araç olmaması da tercihimizdir tabii.
Clio 2006-2008 arası bulunabilir.
Memnun musunuz siz?Kronik sorunu falan var mıdır?
sahibindene seçenekleri daraltarak aratma yapsanız daha rahat bulabilirsiniz benim düşüncem :) burdan pek olmaz gibi
Hocam öyle de sıkıntılı oluyor biraz tek bir marka/modele yoğunlaşmam araç bulmam açısından daha iyi olacaktır.Pek zamanım da yok çünkü.
Ben memnunum sağlamlık hız bekleme aman aman da konforu yok ama 35.000 i geçti bende daha yağ değişimi haricinde bir bakım yapmadım.
Corolla GLI yada Special 4 cam otomatik sanırım abs, airbag az yakar..
ibiza 2002 üstü
leon mk1 ,
golf 4 - bora
passat 97-00 arası
renault megane 1'ler
audi a3
audi a4 97-00 arası
alfa romeo 156
peugeot 206 - 307
opel astra 2001 - 2005 arası
corsa , vectra ...
206 hdi tek geçerim..
İbiza-Cordoba TDİ fiyat,donanım ve yakıt olarak çok iyi.
daha ucuz fiyatlara 2004-2005 dizel hyundai accent alabılırsınız 1.5 crdı.hem performansı ve yakıtı cok iyidir.az yakar cok kacar dıye tabir edılebılır.cliolarda gercekten az yakıyor
Clio ve Accent dizellerine bakabilirsiniz, o paraya temiz golf ve bora bulamassınız, çok nadir bir istisna bulsanız bile en boşları olur.
98 corolla gli . Special bulursaniz on numara olur. Tam baba arabasi sorun cikarmaz az yakar :)
Fatiha okunup araştırılırsa Civic bulunabilir :)
Getz mantıklı olabilir. Hem en son tip VGT motorlusu, hem de modellileri o fiyatlara çok rahat bulunabilir.
Bora......
corolla yada golf bakın bence
En mantıklısı linea :d