Tüm Arkadaşlarımıza Öneri
Aşağıda yazacaklarım tüm ses sistemi yapan ya da arkadaşından emanet veya bedelsiz alan arkadaşlarımıza ibret-i alem olsun :)
Zira bu camiadan uzaklaşalı çok oldu ve bu akşam az kaldı arabada yanıodum.
Bidiğiniz gibi aracıma tesisatı sorunsuz bagladım. Haftasonu tizleri patlayan Dragstar (35rms sökünce öğrendiğim) koaksları Alpine G serisi koaks ile değiştirdim ve çok memnunum.
Zira akşam eve gelirken sivri akıllı arkadaşımdan bedelsiz aldıgım(allahtan :) ) JVC CS-LD3250 subwoofer'ım tutuştu. Son anda LPG tankından elim yana yana uzaklaştırdım.
Söndürdükten sonra eve getirdim ve söktüm ***** manzara ile karşılaştım. Benim sivri akıllı arkadaşım (bana söylemedi) bu bassı kendi çabalarıyla tek anfiye bağlayıp sesi az aldığı için 2 ohm'a düşürmüş. (2 ohmda ses artar ancak üretilen sub buna uygun değil)
Zira gündüz bassta belirgin azalma ara ara kesilmeler oluyordu. Bende kesildikçe teypten iyice yüklendim. ve akşam eve gelirken olay meydana geldi.
Siz siz olun en güvendiğiniz arkadaşınızdan bile 2. el bir cihaz alırsanız (sub, koaks, component vs) bir göz atın derim :)