Donanıma gel :)
Printable View
Donanıma gel :)
Kendi görüşümce bmw 1 serisinden yada mercedes c serisinden kat be kat güzel bi araç çok başka olmuş
jantları hariç geri kalanı çok güzel bence ..
Ezmiş! 1serisimi oda ne :D
Konulu olmuş :D
kral olmuş
heryeri assist :D
Aracın tasarımıda reklamın kendiside muhteşem olmuş.. Alasım geldi bitane..
Bmw 1 saçmalığından sonra bencede A serisi iyi gider diye düşünüyorum harika bişe olmuş bu :D
Normalde mercedes pek sevmem ama bu harika olmuş.
sürülebilir bi araç ama genel olarak yeni tasarımını beğenmedim.
gerçekten güzel olmuş alınabilicek bir araba
1 serisinden kat be kat daha güzel keza donanımda öyle sevmediğim tek tarafı ön panjur biraz daha özen gösterebilirlerdi bence
bu araç çıkmadan önce etrafda bir kaç resim dönmekdeydi gene önü aynıydı ama arkası daha coupemsi idi sanırım makyajlandınmı kasa o hale gelir.. araçda teknoloji akıyor resmen yalnız teypdeki tweet olayını gören oldumu joystickden send message falan bu donanımlar türkiyeye gelmez ama sanmam gene türkiyede boş donanımlısı satar mercedes c gibi..
Reklamda A seriside çok iyi
önden volvo v40 a benziyor
Mercedes'in eski tasarımlarını bir kaç araç hariç pek beğenmezdim fakat son zamanlarda ki tasarımları muhteşem. Bmw 1 serisi ve bazı diğer modelleri saçmalarken, Mercedes harikalar yaratıyor.
tanıtım fotolarını görünce demiştim bu sefer cok saglam merso geliyo diye c coupeden sonra begendiğim güncel mersolardan biriside bu.
bu arada A serisi ne kadar basarılıysa B seriside o kadariğrenç sanırım tüm yogunlugu a serisine vermişler B serisi kalan mesaide üretilmiş gibi