-
Mat Beyaz BeBeK' Clio Sizlerle
-
Maşallah araç seleflerine göre gayet dikkat çekici biraz da Tokyo tarzı olmuş :D Kazasız belasız günlerde kullan.
-
teşekkür ederim , evet TR yollarına göre cesaret isteyen bişeyi yapalım dedik :)
-
güzel araç olmuş bence spoon jant güzel açardı bu aracı.
-
tesekkurler ,spoon deilde nasipse volk jant dusuuyorum
-
Alıntı:
omer_20 Nickli Üyeden Alıntı
tesekkurler ,spoon deilde nasipse volk jant dusuuyorum
Volk bence çok kasar çamurluk olsun tümsek geçişleri dönüş açısı vs.. Bence o kadar da cesaretli bi projeye gerek yok müdür tabi sen bilirsin :)
-
Reno amblemini iptal edip ve mercekli far alırsanız biraz daha iyi durabilir kafadan :)
-
müdür haklı konustun ama ***** garaj arabası yaptık , daha aklımdakılerle bırlestırdıkmı şahane bseyler cıkıcak ortaya diye dusunuyorum :)
-
Alıntı:
Enes 54 Nickli Üyeden Alıntı
Reno amblemini iptal edip ve mercekli far alırsanız biraz daha iyi durabilir kafadan :)
reno amblemı zaten aklımdakı en kısa zmanda yapılıcaklar lıstesınde dıyebılırım, farlar konusunda da yurt dısından audi tipi ledli farlar düşünüyorum.
-
Tavan dışında hoş olmuş . Daha açık renk bir jant daha hoş olur :)=
-
Alıntı:
63owen63 Nickli Üyeden Alıntı
Tavan dışında hoş olmuş . Daha açık renk bir jant daha hoş olur :)=
teşekkür ederim , tavanı cam tavan gibi olsun diye düşündük, jant konusunda da füme volk jant düşünüyorum.
-
Farklı olmus bi jant degişimiyle daha güzel olucaktır masallah :)
-
Alıntı:
E.Bozoglu Nickli Üyeden Alıntı
Farklı olmus bi jant degişimiyle daha güzel olucaktır masallah :)
jant değişimi en kısa zmanda olucak, farkettım de aracımın gri halinde hiç jant konusu açılmamıştı ama mat beyaz olunca jantlar sanırım sırıttı.
-
Maşallah hakikatten bebek :)
-
-
ön tampon bi ayar istiyor onun dışında gayet güzel
maşallah...
-
tesekkurler , ön tampon nasıl bi ayar istiyor?
-
Alıntı:
omer_20 Nickli Üyeden Alıntı
tesekkurler , ön tampon nasıl bi ayar istiyor?
5.fotoda sağ farın oralarda oturmamazlık var
-
Masallah. Allah kaza bela vernesin