Herzamanki gibi barakamızda toplanmış nargilemizi içerken arabaların fotolarını çekelim dedik..umarım beğenirsiniz.
Sapancaya uğrayan arkadaşları her zaman bekleriz :)
araçlar : 106GTİ,Honda VTİ , 207 GTİ , 124 İtaly :)
[RL]
Printable View
Herzamanki gibi barakamızda toplanmış nargilemizi içerken arabaların fotolarını çekelim dedik..umarım beğenirsiniz.
Sapancaya uğrayan arkadaşları her zaman bekleriz :)
araçlar : 106GTİ,Honda VTİ , 207 GTİ , 124 İtaly :)
[RL]
Resimler 10 numara kanki maşallah araçlarımıza
maşallah araçlara güzeller
sapanca kırkpınar falan güzel yerler güzel yerde yaşıyosunuz :) araçların da maşallahı var..
Vay sapanca :) Guzel buluşma..
hepsine kocaman maşallah...
maşşallah güzel buluşma ara sıra bizi de çağırın ya :D çok uzak sayılmam sapanca'ya maşukiye'deyim bende :D
bizimkisi buluşma değil ya arkadaş grubumuzdaki araçlar bunlar sabah akşam birlikteyiz zaten :)
istediğiniz zaman atlayın gelin :)
Oo saplayici kardeslerim stock kingler :)bitane yavru daha getireyim bende zamani geldi:) araclara masallah sapancaya yolu dusen herkesi bekleriz Barakamiza :)
araclar guzelde bseyı merak ettım, nargıleyı yolun kenarındamı ıcıyosunuz ? 2 resımde oyle anladım da :D
Masallah araclara, yanlış hatırlamıyorsam Beyaz 106 yı akyazıda görmüstüm 3 4 ay önce kız arkadasım orda okurken. baya diiri duyuordu
Sapanca tayfası çok başarılı gittikçe sıkı araçlar çıkmaya başlıyor hepsine maşallah :D
Maşallah maşallahh... çok nargile içmeyin :)
Barakamıza 1 araç daha eklendi 306 GTİ ımız hayırlı olsun @Atilla54 Kardeşimmmm...Kazasız belasız sürüşler.fotoları atın uleyn :)
@Atilla54 kardeşim tekrardan hayırlı olsun orjinallik abidesi gti-6 :D
Ati hayırlı olsun , Allah kaza bela vermesin..