slm arkadaslar polısın gozu onunde donulmez yerden dondum polıs plakamı okuyarak devam et plakanı yazdım dedı ne ceza gelır acaba bılgısı olan varmı sanırım trafık zabıta idi
NOT polisin orda oldugunu gormemıstım
Printable View
slm arkadaslar polısın gozu onunde donulmez yerden dondum polıs plakamı okuyarak devam et plakanı yazdım dedı ne ceza gelır acaba bılgısı olan varmı sanırım trafık zabıta idi
NOT polisin orda oldugunu gormemıstım
bişi olmaz.bence yazmadı
Plaka dan yazma kalkmadı mı? :soru:
bişe olmaz ben gördüm diyen polise el sallayıp devam ediyorum :D
yazdıysa cezası ne kadardır bılen varmı
140 ı vardır bence kırmızı ışık filanda varsa 250 lere çıkıyor ben yemiştim tecrübeyle sabitt :)
caner ben u donusu yapmıstım mecdıyekoyde polıs yanımdaymıs gormedım cevırdı dırek 50lıramı ne ceza yazmıstı
Bisi olmaz ya bende sag seritten sahil yolunda fena makasi koyup kacmistim:D
benim araçta plakalar yok banada yazdım diyorlar :D aklıda kalıcı bi plakan yoksa bidaha yapmaman için demiştir..
aynısı başıma geldi,manisada ters yöne girmiştim kafamı sağa çevirdim eşşek kadar Trafik şube tabelası.bahçesinde çay içen 2 polisten biri bana yazdım devam et dedi,devam ettim :D 75 lira gelmişti bana
banada dun kgs geldi 145 tl eve.
154 lira 15 gün içinde ödersen %20 olması lazım indirimi var
Bende bakırköyde capacityinin ordan ters dönüş yapmıştım sahile doğru köşede polis varmış görmedim tam döndüm siren yaktı gelmedi peşime :D
bşey olmaz gelmez ceza felan, ben sirket arabassıyla hergün dönuyrum. hiçte sıkıntı olmuor 1 yıldır :D
140-150 lira gibi bişeydir sanıyorum eger yazdıysa