-
Civic EKK2 K20 8 temmuz akhisar drag yarışı
-
-
Komando diye haykırışım duyulmuş:D
Maşallah ekk çok iyiydi
-
masallah 41 kere 2 yarıstır yakından goruyoruz aracının goruntusu gıdısı mukemmel,emegı gecen herkese tebrıkler,sahsen ben cok begendım kazasız belasız nazarsız olsun ıns :)
yarıstada gayet basarılıydın bılal,suren cıdden cok guzeldı ıns dahada duser...tabı yanına hılmıyı yaklastırmadıgın surece :D
-
hehe eyvallah abi sağolasın :) Hilmi bir tane ;) yarış sonrası onun kullanıp süresini görmek istiyordum ama o telaş ile unuttum :(
-
Neden kapanmış ki şarjı da vardı.Tekrar tebrikler dostum :)
-
Seytanin bacagini kİrdin abi :) evde izlerken eh beee bilal abi ne atti vitesi diye bagirdim :D ayagini gazdan kaldirmanin ozel bi sebebi varmi?
-
O an ki heyecanı yaşattın bizlere Bilal abi eline sağlık Maşallah...
-
mşallah güzel bir kalkış olmuş :) ayagı gazdan cekmeden atınca vites geçmesiyle alakalı sıkıntı mı oluyor acaba ? başka bir sebep mi var ?
-
facetede izledm çok keyfli olmus.tebrikler abi çok güzel bi araba cıktı ortaya yine,her zamanki gibi :)
-
tekrar tebrik ederim bu sefer hakkını verdin:icon_tup: shiftlight olsa dicektim ama varmış vites aralarında kesiciye kalma 1 de burnu düşmesin 12.5-12.6 ları rahat görür.
-
Videolar çok güzel olmuş go pro kayıttaymış demekki:) 3. ve 4. vites çok iyi maşaallah. Emeğinize sağlık abi.
-
mükemmel...!!
eline sağlık bilal :):):)
-
Ozel bir sebebi yok ayagimi kaldirmamin, vites gecisleri ile ilgili de problem yok. Ben atamiyorum biraz calismam lazim :)
-
süpersin abi maşallah golf yarışını anlatmıştın videoda tam oldu :)
-
-
azmettin başardın ben bu kadar iyi vites attığını tahmin bile etmemiştim yarışta..tekrar tebrikler bilal..
-
Eyvallah abi sağolasın :) vtec daha iyi :)
-
maşallah hazırlayanların ellerine sağlık çok güzel daha da iyi süreler çıkartımak nasip olsun inşallah :icon_tup: