-
Corsa & Fiesta (dizel)
Opel Corsa 1.3 CDTI Essentia 2005 Model 12.950 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 93090896
Ford / Fiesta / 1.4 TDCi Comfort / DİZEL FİESTA 1.4 TDCİ sahibinden.com'da - 93135779
Arkadaşlar bu iki araç arasında seçim yapacak olsanız hangisini seçerdiniz ve seçme sebebiniz ne olurdu? Veya başka alternatif ne seçeneğimiz olabilir ? Kısıtlamalarım, dizel, hb veya tek kapı(hususi), klima ve 2000 model üstü.
Bana göre en mantıklı bu 2 model, sizlerden de fikir bekliyorum. Teşekkürler.
-
corsa 1.7 dti kullanıcısyım, corsadan çok memnunum tek sorun 1.7 olduğu için vergisi biraz fazla bide 1.7lerin kronik beyne mazot kaçma sorunu var. bu 2 sorun corsa 1.3 te mevcut değil, corsayı tercih ederdim
-
fiesta yerine corsa ya bak derim.
-
fiestaların mazot pompası problemi olabilir dikkat etmek lazım diye duymuştum...
-
-
vergileri nekadar bu araçların...
-
Fiesta cok sert bi arac kendi gorusum,validenin araci 07 model ilk sahibi ve daha 30k kmde olmasina ragmen cok konforsuz ve ic aksamdan gelen seslerde cabasi..ben olsam corsa dusunurdum
-
Corsa tabiki. Corsayı bi kullan ne demek istediğimi anlayacaksın. :) O aracın 75 hp olduğu konusunda şüpheliyim ben :) Corsada hususini bulma ihtimalin de var, bildiğim üzre van fiestaların hepsi.
-
fiesta yı Tam 100 000 km kullandım tepe tepe hiç acımadan hiç bir yerinden ses gelmiyordu ve rutin bakım harici en ufak bir arıza yaşatmadı.
Corsayı bilmiyorum ama .
-
benim ilk aracım ford fiestaydı , maşallahı vardı , 1 kere bile arıza yapmamıştı...
-
fıestayla 500 km kadar uzun yol yapmıslıgım var bıraz sert arac uzun yolda yoruyor. corsa nın 1.4 u ıle cok yol yaptım fıestaya nazaran bıraz daha konforlu.
corsanın 1.3 dızelını tavsıye ederım kendını ıspatlamıs bır motor
-
Arkadaşımda vardı o kasa corsa, kullanmışlığım var yol tutuşu olsun performansı olsun gerçekten iyiydi ve sağlamda kasası tavsiye ederim...
-