-
06 JJ 682 2000 Sarı 106 GTİ.....!
-
güzel araba kardeş güle güle kullan aldığın gün ankaraya dönüşte otobanda gördüm bende istanbuldan geliyordum
-
maşallah sarı yakışıyor 106 gti lere
-
Alıntı:
zafer_0403 Nickli Üyeden Alıntı
güzel araba kardeş güle güle kullan aldığın gün ankaraya dönüşte otobanda gördüm bende istanbuldan geliyordum
hmm dogrudur :)) :icon_tup:
-
araç çok güzelde dostum ankaradaki çalınma haberleri gelince korktum :) güvenli yerde saklıyorsunuzdur umarım.
-
maşallah sarı güzel renk orjinal sarımı
-
Alıntı:
KCANN_220 Nickli Üyeden Alıntı
araç çok güzelde dostum ankaradaki çalınma haberleri gelince korktum :) güvenli yerde saklıyorsunuzdur umarım.
ankara cok sıkıntı bunu cekip diger arabamıda önüne cekiorum. calıştıramckları şekildede bi kaç parçasını söküorum :) burdan yazmayım şimdi takip ediolar çünkü eminim. tşk ettimm
-
Araca maşallah kazasız belasız da egsoz ve basıklık Ankara trajedisi olmaz inşallah :D :D
-
Alıntı:
özcan07 Nickli Üyeden Alıntı
maşallah sarı güzel renk orjinal sarımı
ewet orjinal sarı aracım
-
Alıntı:
MK8800 Nickli Üyeden Alıntı
Araca maşallah kazasız belasız da egsoz ve basıklık Ankara trajedisi olmaz inşallah :D :D
araç daha yüksek bence düşürmeyi düşünüorum :) benden yana sıkıntı yok aracın altını sürtmek huyum değildir. benim yüzümden trafikde cok kazalar oluor ama :))))
-
maşallah kazasız belasız çok temiz bir araç bulmuşşunuz
-
Alıntı:
-MuRaT- Nickli Üyeden Alıntı
maşallah kazasız belasız çok temiz bir araç bulmuşşunuz
zor oldu temiz oldu abi :)
-
-
maşallah kazasız belasız. güzel makına
-
-
Kazasız belasız hayırlı günlerde binmek nasip olsun kardeşim . Kocaman Masallah .!
-
Alıntı:
ycLbLgn Nickli Üyeden Alıntı
Kazasız belasız hayırlı günlerde binmek nasip olsun kardeşim . Kocaman Masallah .!
adamın dibisin cok tşk ettim kardeşim benim. allah daha güzellerii sana nasip etsinn
-
Hayırlı olsun kazasız belasız....
-
Bir zamanlar beyazi vardi bendede 99 model..
Sari her zaman yakisiyor bu arabaya... Kazasiz belasiz kullan kardesim.
(Plaka lambalarindan bir tanesi yanmiyor sanirim:) )