Flyboard denen bir şey süper... bodruma da gelmiş.. suyun üzerinde 10 mt ye kadar yükselebiliyorsunuz... :)
BU ÇILGINLIK BODRUM
Printable View
Flyboard denen bir şey süper... bodruma da gelmiş.. suyun üzerinde 10 mt ye kadar yükselebiliyorsunuz... :)
BU ÇILGINLIK BODRUM
ümit karan da yapmış...
http://im.haberturk.com/2012/07/14/7...jpg?1342263671
Yunus gibi :D
güzel birşeymiş denemek isterdim
çok pahalı bir zevktir eminim... :(
jet ski'den pahalıdır kanımca...
çok eglenceli bişiye benzio :D
Gerek yok buna,yağ suyun üstüne çıkar,ayağımızın altına yağ sürersek suyun üstünde durabiliriz,bu sayede zıplayarak suyun üstünde de yükselebiliriz.Tamamen 0 maliyet. :D
Problem ? :D
bundan daha iyisi var jetlev bundan on kat iyidir.
bostancı sahılde de yapıyorlardı gecen ay :)
50-60tl cıvarına yaparım, daha da vermem :)
150tl idi türkbükünde tanıtım fiyatı...
sadece suyun üstünde uçmuyosun su içine dalıp yunus gibi havaya çıkabiliyosun..süper ama biraz güç ve denge istiyor
süre herzamanki gibi standart 10 dakika :D
zaten ilk binişinde öğrenmekle düşüp kendini toplamakla geçiyo o süre yani adam gibi yapıcaksan 300tl gözden çıkar :D
jet lerde 6dk o yuzden sordum :)
sureye gore cok da pahalı degılmıs.
teskur ;)
böyle şeyleri seviyorsanız size en ucuzunu söyliyim sürat motorlu bir arkadaşınız varsa ipi salsın sizi düşük süratten yükseğe doğru çekmeye başlasın aynen böyle hoplarsınız zıplarsınız dalarsınız çıkarsınız yalnız mayolara dikkat sıkı bağlayın yoksa benim gibi mayo süzülür farkına 10 metre sonra varırsınız suyun içinde o zaman harbi yunus olursunuz :D :D
zevkli gibi görünüyor ama biraz riskli ya yukarı değilde daha derine gidersek :D dengesizler için tehlikeli :D
arkanızdan gelen dalga bunu engellıyordur :)