şu videodan sonra bir ara bende inanmıştım bu arabalara bencede olabilir gibi, hatta süper olur farklı olur :D
14-07-2012, 22:01
Mr.K
Alıntı:
onursumer Nickli Üyeden Alıntı
2.0 diilde 2.3 olursada fena olmaz hani :D
çocukluk hayalimdir 850 R yeşilkoydeki amca satsa keşke :D
ayrıca 5 silindirin sesi bambaşkadır ya :)
floryada bı amca var ama arac aynı aracmı onur acaba bahsettıgımız :D
ve satıyo bılgın olsun :D suan kapalı garajda duruyo :D:D
14-07-2012, 22:01
Patisever
locet rs yazılımlı bir yeşil wardı 500 hplerde bende bu rların hastasıyım bir ara uygun bir r wardı 15 binlere siyahtı 2.3 ama ilanında adam 2.0 kaydetmiş kendidemi bilmiyor ne
14-07-2012, 22:03
Patisever
Alıntı:
10ur_K Nickli Üyeden Alıntı
floryada bı amca var ama arac aynı aracmı onur acaba bahsettıgımız :D
ve satıyo bılgın olsun :D suan kapalı garajda duruyo :D:D
bir foto falan warmı acaba yada ilanı fiyatıyla ilgili bilgi v.s
birde merakımdan incelerim skyline motoru war sahibindende 4.250 tl sanırım swap olurmu olurda durumu ne acaba 11.000 tlye 2jz war alıp buna yapıstıracaksın motoru
14-07-2012, 22:04
ProdriveSTI
Bi tane audi quattrom olsun,sti filan istemiyorum.
bakalım şaka arabası düşünülüyorda mwwyi harcayacağız yoksa :) starionda fenaymış sahibniden comdaki turuncu alpina e21 durumu belirsiz suprada nsonradan soal geçme ve sonradan turbolama çakallık yapıp orj. turbo denmiş kafada nbitirdi olayı sahtekarlık harcım değil starion güzelmiş ama tipi bozuk rb25 det 9 tl gelebiliyor bir arkadasımdan ilk önce arabaya karar wermeliyiz
14-07-2012, 22:07
kaanpoyrazoglu
Alıntı:
ProdriveSTI Nickli Üyeden Alıntı
Bi tane audi quattrom olsun,sti filan istemiyorum.
bu U QUATROMU U QUATRO TWİNTURBO 280 HP STOCK almanyadan geldi mahalleye ingilizce konusuyor kumsalda yengeç gibiymiş derdi sahibi turbo patlattı almanyadan geldi onuda yedi sattılar o zaman yokduku hks siydi garret di kım bilecek :)
14-07-2012, 22:07
Mr.K
Alıntı:
2JZ-GTE Nickli Üyeden Alıntı
bir foto falan warmı acaba yada ilanı fiyatıyla ilgili bilgi v.s
birde merakımdan incelerim skyline motoru war sahibindende 4.250 tl sanırım swap olurmu olurda durumu ne acaba 11.000 tlye 2jz war alıp buna yapıstıracaksın motoru
ilan yok bıldıgım kadarıyla,arkadasımın amcasının arabası :) garajda yatıyo öyle..en son bakımlarını yaptırıyodu ..
14-07-2012, 22:09
ProdriveSTI
Alıntı:
2JZ-GTE Nickli Üyeden Alıntı
bu U QUATROMU U QUATRO TWİNTURBO 280 HP STOCK
pardon anlayamadım ben teknikle ilgili bişey mi söyledim ?
14-07-2012, 22:09
Patisever
msuprada satılıkda fiyatı e46 dan yüksek bu audiyle ilgilide U QUATRO İSE DEHSET ARAÇ BUNLAR ESKI PORCHELERİN AYARINDA
14-07-2012, 22:11
Emir_b16a
üzrinde yeterince hacmi ve turbosu olan her araba şaka yapmaya adaydır :D
volvolar yapıldığı zmn hafife alınacak makinalar değil :)
bn birinden turbo mercedes projesi bekliyorum ama hala yok yapan :D bnde de para yok yapamıyorum :D
14-07-2012, 22:11
Patisever
Alıntı:
ProdriveSTI Nickli Üyeden Alıntı
pardon anlayamadım ben teknikle ilgili bişey mi söyledim ?
dediğim şu kardeş bu audilerde dünyada sayılı bu kasa tipinde U QUATROLAR VAR YANİ U ibaresi var umutun U SU YANİ öyle söyliyim o seri twinturbo 280 hp stockları
14-07-2012, 22:12
onursumer
Alıntı:
10ur_K Nickli Üyeden Alıntı
ilan yok bıldıgım kadarıyla,arkadasımın amcasının arabası :) garajda yatıyo öyle..en son bakımlarını yaptırıyodu ..
la olm yeşilmi ? ve otomatikmi ? eğer oyleyse ne istiyor ? bi goruşsek ya :D
14-07-2012, 22:13
Patisever
Alıntı:
Emir_b16a Nickli Üyeden Alıntı
üzrinde yeterince hacmi ve turbosu olan her araba şaka yapmaya adaydır :D
volvolar yapıldığı zmn hafife alınacak makinalar değil :)
bn birinden turbo mercedes projesi bekliyorum ama hala yok yapan :D bnde de para yok yapamıyorum :D
190 2.3 amgye w220 idi sanırım boddyler uyuyor hacim aynı cc farklı s320 kasasındakı alıp yapmak üstüne turbolamak neler katar kimbilir oturup izle :)